Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek már van rajtam...

Szerintetek már van rajtam egy kis túlsúly?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 170cm és 64kg. Szerintetek már kellene fogynom, vagy ez még jó?

2016. dec. 31. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A pontos válaszhoz tudni kellene a testalkatodat, meg a testi fejlettséged állapotát. (A nőiesedés némi természetes hízással jár.)

Mindenesetre, így látatlanban arra tippelek, hogy hacsak nem vagy nagyon rövid lábú, akkor 15 éves korban, a megnyúlás idején ez sok. 25 éves korban jó lenne, de most legalább egy ötöst le kellene adnod.

Nem veszélyes éppen a helyzet, de arra utal, hogy oda kell figyelned az evésre meg mozgásra, mert elhízásra hajlamos vagy. 25 éves korodra így jó eséllyel mész 80 fölé.

2017. jan. 1. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 177 centi vagyok, 58 kg, 31 éves nő. Ez alapján nekem picit soknak tűnik, bár az igaz, hogy én meg kicsit sovány vagyok.
2017. jan. 1. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem van.Én 14 éves lány vagyok, pár centivel vagyok alacsonyabb nálad (3-5) és én 51 kiló vagyok.Normális alakom van, tehát ha figyelembe veszem azt a pár centit, az a 13 kiló soknak tűnik.De ezt csak így kép nélkül mondom, anélkül meg nehéz:) és ha van is rajtad egy kis husi az nem baj, neked kell tudni, hogy az neked jó vagy sem.
2017. jan. 1. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:
BMI Index szerint ideális, normál súly. Gyakorlatilag meg függ az alkattól és a zsír-izom aránytól. Látatlanba nem lehet megmondani, mert lehetsz pocakos puding, megfelelő helyeken nőiesen kerek, vagy sportos amazon is a súlyod alapján.
2017. jan. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!