Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez az alak? Mit kellene...

Milyen ez az alak? Mit kellene még formálnom rajta?

Figyelt kérdés

[link]

(azért ide írom mert itt sokan járnak)

2010. máj. 3. 19:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
53 kg vagyok :D és 170 cm.
2010. máj. 3. 22:26
 12/20 anonim ***** válasza:
3%
az tökéletes :) én 160 centi vagyok és 45 kiló. ne változtass magadon. inkább akarsz kövér disznó lenni?:D biztos irigykedik rád pár emberke :)
2010. máj. 3. 22:42
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézel ki. Esetleg hetente párszor tornázz, hogy ilyen is maradj.

Egyébként csini a felsőd, tetszik.

Esküszöm nekem nagyon tetszel, ez a cucc is tök jó...

2010. máj. 3. 23:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a kérdések egy jó ideje már csak megerősítésnek vannak, mert a kérdező tisztában van vele (vagy épp csak azt hiszi) hogy tökéletes, és igazából nem kíváncsi, csak várja hogy mindneki rámondja, hogy neem kislányom, gyönyörű vagy, ne vááltoztass semmin. Kezd elegem lenni. Rajtad is látni, hogy teljesewn elégedett vagy magaddal, de azért így teszed fel a kérdést, hogy nehogy beképzeltnek tituláljanak.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem kell semmit formálnod magadon. Jó alakod van, de úgyis tudod.

2010. máj. 4. 08:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előzővel. Tényleg jó alakod van, ne fogyj, ne hízz. ponnjo. =D De amúgy meg tényleg egyre több ilyen krédést látni, h " Sztetek milyen ez az alak?" "Szted szép ez a lány?" ... -.-
2010. máj. 4. 09:22
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
Tökéletes vagy! A nadrág az nem tetszik, de az alakod nagyon jó!
2010. máj. 4. 10:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék,ha ilyen lennék...:D
2010. máj. 4. 13:57
 18/20 anonim ***** válasza:
nagyon csini vagy,egy kis tornát max az egészséged megőrzése miatt csinálj, az alakod így jó
2010. máj. 4. 15:13
 19/20 anonim válasza:
tok csini vaggy en is szertnek ugy kinezni de ha en ugy neznek ki meg egy kicsit formalam a csipom es a fenekem
2010. máj. 9. 18:22
 20/20 anonim ***** válasza:

híznod kéne, komolyan! :( De nem sokat, vagy 5 kilót! :D

És pici a cicid :)

2011. márc. 2. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!