Szerintetek csúnya ha egy lány 175 cm vagy annál magasabb?
A magasság és a szépség nem egymás aránypárjai.
A kettőnek nincs semmi köze egymáshoz.
A magasság egy abszolút dolog - bármilyen eszközzel mérnek meg,megközelítőleg ugyanakkora maradsz.
A szépség viszont relatív. Mindenkinek más tetszik, ezt el kell fogadni,de csak a pozitív dolgokat kell meghallani.
Akik leszólnak a magasságod miatt talán nem tudják a 16x centijükkel,hogy milyen nehéz a tornasor két végén állni. A rossz indulatú emberek ok nélkül szólják le az átlagnál sokkal alacsonyabb vagy magasabb lányokat ahelyett, hogy próbálnának megismerni vagy megkeresni benned az értékes dolgokat.
Attól nem leszel csúnya,hogy magas vagy.
Lehetsz nagyon szép. Minél több lesz az önbizalmad,annál kevesebbet foglalkozol majd ezzel,meglátod. ;)
Üdv.: 150 cm/ 18L
Tudod kik írják azt hogy csúnya, egy lany legyen alacsony? (Oké biztos van akinek nem az esete)
De fogadni mernék hogy ezek 95%-ban alacsony fiúk, aki azt magyarázza be neked hogy ez nem szép így, hogy a saját önbecsülése jó legyen.
A másik fele pedig az alacsony lányok, akik belekötni ebbe, mert ők nem ilyenek, vagy esetleg szeretnének magasak lenni, de leszólnak, hogy ők is jobban érezzék magukat.
180 cm felett vagyok , 17l. A barátom 194 cm. Találsz olyat akinek teljesen ez az esete. Sőt, az emebrek többségének. Az alacsony fiúk meg maradjanak alacsony lányoknak,ne nekunk😉
Sokáig én is szégyelltem/ hülyén éreztem magam, most már magassarkút is simán felhúzok, mióta barátom van. Jól érzem magam hogy neki tetszik.
Persze suliban nem, mert akkor látnám mindenki feje tetejét😅
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt😄
Így mostmár kicsit jobban érzem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!