Melyik testrészemen kéne változtatnom? Honnan fogyjak? Képek lent.
2010. máj. 3. 17:07
1/36 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármit kéne változtatnod. Talán csak annyit, hogy a telefonszámodat megadod...
2/36 anonim válasza:
istenem..... anorexiás vagy hogy azt hiszed dagi vagy?-.-
semmi felesleg nincs rajtad.. ne itt vágj fel vele
3/36 anonim válasza:
Most azt várod, hogy mindenki magasztaljon az egekig. Tőlem biztos nem fogod megkapni.
4/36 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs veled. De csípőről egy picit ledolgozhatnád a fölösleget (:
5/36 anonim válasza:
hehh....így néznék ki, akkor áldanám az eget
6/36 anonim válasza:
Átlagos alakod van, nem kell fogynod, bár ennyi erővel rakhattad volna a fogyi-rovatba is a kérdést.
7/36 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna felvágni, csak érdekel hogy mások hogy gondolják. Amúgy a csípővel egyetértek :)
A normális válaszokat köszi:)
2010. máj. 3. 17:16
8/36 anonim válasza:
Szerintem duci vagy, en is igz nezek ki kb. es en is kicsit duci vagyok, tornazz'
10/36 anonim válasza:
Sehonnan nem kell fogynod kiváló az alakod.
A hasadat meg miért húztad be? Akkor hogyan adjunk tanácsot? :D
Csípőből meg nem kell fogyni a széles csípő szexi, vegyél fel egy számmal nagyobb gagyót és nem fog kibuggyani a BŐRÖD (mert az a kevéske zsír ami alatta van lényegtelen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!