Ti hogyan kombináljátok a sticket, spray-t, parfümöt?
Általában ezeket nem lehet ugyan olyan illatba megvenni.
Ti hogy használjátok őket? Mikor melyiket? Külön-külön? Egyszerre? Vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy mindből különböző van?
Amit hónaljra kensz (nekem golyós van, nem stick), annak nincs olyan erős illata általában, plusz a ruhát is ráveszed. Spray nem kell, max parfüm helyett ha épp olyan a kedved.
Egyébként ha egyforma, akkor se ténylegesen egyforma :) mert máshogy viselkednek az illatanyagok a különböző közegekben.
Sprayt nem használok, mert stift mellett felesleges, csak befehéríti a ruháimat. Stift nélkül meg semmit sem ér, mert nem elég erős az izzadásgátló hatása.
Stiftet teszek reggel, parfümöt is reggel, meg néha random napközben, amikor úgy érzem, eltűnt az illata.
Ha a stick és spray az izzadásgátlást jelenti, sztem ha az egyik jó minőségű és beválik, akkor felesleges a másik. Nekem stiftes deóm van, mert csak az hat, erre nem rakok még spray-t is.
Ha meg a spray az a "natural spray-t" jelenti, akkor az meg túl sok a parfümmel együtt.
Szóval én este bedeózom magam stifttel fürdés után, mert olyan dezodorom van, ami akkor hat. Reggel meg fújok magamra parfümöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!