Nyelvpiercingről lenne 1-2 kérdesem?
5 napja csinaltattuk es nagyon faj...
Nem tudom kidugni a nyelvem pedig nemsokara vissza kell menni hogy kicsereljek mert meg a nagy van benne.
Napi 2szer oblogetek ilyen mentolos szajoblogetovel.
Mit tudnak csinalni hogy ne fajjon es hogy ki tudhjam dugni a nyelvem ?
A valaszokat elore is koszi.....Gergő

Nyelv ékszer ápolása:
Öblögetni Phlogosol, vagy Corsodyl oldattal, napjában 4-5 alkalomal, de minden étkezés után ajánlott! Ezen felül ajánlott még, ha dohányzol, akkor minden szál után.
NE egyél: Tej, vagy tejterméket semmilyen formában legalább 2 hétig. Forrót, fűszereset legalább 2 hétig. Nehezen rágható, vagy rágós élelmiszert az első héten. Illetve a rágózás is kerülendő 3-4 napig.
Pihentesd minél többet.
Első két-három napban jégkocka óvatos szopogatása jót tehet, viszont mértékkel használandó.
Ne igyál alkoholos vagy szénsavas italokat az első héten.
Szúrás után a nyelv feldagad, ami lassan 2-3 hét alatt apad le teljesen. Ezen idő alatt az ékszert cserélni tilos. Érdemes a teljes gyógyulási idő után 1 héttel cserélni az ékszert rövidebb szárúra.
Remélem így tiszta már.
Köszi a válaszokat...
Utolso válaszolónak:
Corsodyl-al öblögetek napi 2-szer.
Nem dohányzom...15 éves vagyok.
Nem eszem tejterméket,és szénsavas italokat se,és alkoholt se...
Enni leginkább mostanában pogácsát, sült krumplit rántott húst ettem...fűszeres volt de elviselhető.
Köszönöm a segítséget. Kellemes ünnepeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!