Sssaszem kérdése:
Húú egy bonyolult kérdés lesz a köldök szúrásnál utána mért tilos mozgatni az ékszert, míg a köldökbelövésnél mért kell csavargatni mozgatni?
Figyelt kérdés
percing, szúrás,2016. dec. 25. 21:07
1/3 anonim válasza:
Nekem szúrásnál azt mondták hogy nem szabad mozgatni. Miután 1 hónapja fájt és tiszta genny volt megkérdeztem egyik ismerősöm piercinges barátját ő meg azt mondta hogy kelett volna. 3 hónapig iszonyatosan fájt de mivel elkezdtem mozgatni ezért hál istennek komolyabb bajom nem lett. Szóval kérdezd meg több embertől is hogy hogyan kell kezelni mert vannak idióták és nehogy úgy járj mint én.
2/3 anonim válasza:
Kell mozgatni. És szúrasd, semmiképp se lövesd.
3/3 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem.
2016. dec. 26. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!