Tudtok mondani olyan labelló márkát mondani, ami HASZNÁL IS?!
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 22:27
1/13 anonim válasza:
Neutrogena ilyen fehér színű, nem mondom, hogy olcsó, de 3 éve használom, és csak ajánlani tudom! :)
4/13 anonim válasza:
Rossman gránátalmás ajakápoló. [link]
5/13 anonim válasza:
Alterra (gránátalmás amit előttem is írtak), Carmex, Eos.
6/13 anonim válasza:
A labello egy márka. Ajakbalzsamnak, esetleg szőlőzsírnak nevezik amire gondolsz. A labellonál szerintem kb minden jobb én a dm saját márkását a Baleát és a Blistexet szeretem
7/13 anonim válasza:
Én az Avonba vettem egy görögdinnyéset(800 Ft), azzal és Eossal felváltva használom, és sokkal puhább a szám, észrevehető az eredmény, egy éve nem ilyen volt a szám!
9/13 anonim válasza:
Himalaya. Nekem hasznal,es az osszetevoi is termeszetesek ha jol tudom.
10/13 anonim válasza:
én néha babamosdókenőccsel kenem be, egyébként rúzsozom.
drasztikus változást az arckefével lehet elérni (akkor próbáltam, mikor száraz volt, persze kivétel, ha nagyon fáj. véreznie nem szabad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!