Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A csőmellet lehet valahogy...

A csőmellet lehet valahogy korrigálni? Kinézzen valahogy? Műtétet nem szeretnék.

Figyelt kérdés

2 kép:

[link]

1 kép:

[link]

Annyi különbséggel, hogy 2x ekkora a mellem, de formára ugyan ilyen (szinte) és láthatóan a bal mellem legalább 2-3 mérettel nagyobb.

Lehet tenni ezzel valamit műtét nélkül?

2016. dec. 21. 23:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Plasztika. Nem szégyen az, a mai világban meg már a komplikációk is minimálisak.
2016. dec. 22. 11:30
 12/15 anonim válasza:
Mióta keresek fotózáshoz ilyen keblet...
2017. máj. 12. 18:22
 13/15 anonim válasza:
Szia. 22 eves vagyok, hasonlo az enyem is. Sajnos hiaba fogysz le, ez ilyen fog maradni, tenyleg csak a plasztika segit. En 1 het mulva megyek vegre, nem panaszkodott ra senki, a baratom szereti, de engem nagyon zavar. Szoval vagy elfogadod magad, vagy pedig mutet. En is nagyon sajnalom hidd el, hogy 800 ezret erre kell elvernem mondjuk uj auto helyett, de ugy erzem igy lehetek teljesen felszabadult. Ne felj, vagj bele :) van megoldas!
2017. máj. 30. 02:59
 14/15 anonim válasza:
Szia. 24 eves vagyok, hasonlo az enyem is. Sajnos hiaba fogysz le, ez ilyen fog maradni, tenyleg csak a plasztika segit. En 1 het mulva megyek vegre, nem panaszkodott ra senki, a baratom szereti, de engem nagyon zavar. Szoval vagy elfogadod magad, vagy pedig mutet. En is nagyon sajnalom hidd el, hogy 800 ezret erre kell elvernem mondjuk uj auto helyett, de ugy erzem igy lehetek teljesen felszabadult. Ne felj, vagj bele :) van megoldas!
2017. máj. 30. 03:00
 15/15 anonim válasza:
Elozo voltam -meg elozo elotti- 24 vagyok, -azt hittem at tudom irni, de gondolom nem is ez a lenyeg a storyban
2017. máj. 30. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!