Én tudom miért látod szebbnek. Az első képen lévő lány szexi. Csak a fél válláról csúszik le a felső. A második nincs semmi, ez közönségesebb. Az első nem egybe lóg, hanem tincseződik.
Ha a második haj lenne egy első kép szerű beállításon, a raszta meg csak lógna simán, a másikat találnád vonzóbbnak.
Szerintem raszta hajat is lehet elegánsan,ízlésesen viselni. A lánynak kissé hippi/etno stílusa van,így neki elmegy ez a haj.
De én azért megmaradnék annál a hajviseletnél,amit kedvem szerint alakíthatok minden nap és nem három kiló hajamal összeszáradt ragasztóval szeretném leélni az életemet.
Egyébként is sokszor gondolkoztam már el azon,hogy a raszta hajat nem nehéz viselni? És a 'nehéz' szót itt most tömegre értem. Egy hosszú,sűrű és összetömörített hajkorona felérne egy egyensúly-gyakorlattal.
A második. Igényes, szép, ápolt.
Az elsőre inkább nem mondok semmit. 15/L
Vhogy nem ertem, hogy miert ezt valtja ki a raszta.
Mosni meg lehet, gondojatok bele, hogy a ruhat is mosod, es tiszta lesz.. Barmit tisztara lehet mosni, szoval eleg egy ocska szoveg azzal jonni, hogy igenytelen.
Ha meg nem jon be, az oke. Bar hogy mi szebb van a 2. kepen...mindegy
A 2-es szép, egészséges, fényes, ápolt.
Az 1-es egy fénytelen, töredezett kócgubanc.
És igen, kétlem, hogy a rasztát is hetente 1-2x megmossák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!