Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van ilyen ismerősöd?

Van ilyen ismerősöd?

Figyelt kérdés
Ismersz olyan lányt,nőt,aki régen csúnya volt,kövér/vagy nagyon sovány,előnytelen volt a haja,a ruhái,nem sminkelte magát,nem foglalkozott magával,emiatt sokan piszkálták,visszahúzodó volt,és mostanra teljesen megváltozott,lefogyott,jól néz ki,csinosan öltözködik,sok pasi udvarol neki..stb.?Ismersz ilyeneket?Ha igen,hogy sikerült nekik a változás,mi az ami segített nekik a változásban?
2010. máj. 2. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Nézd, lehet divatosan, menőn öltözködni. Lehetsz igényes, meg minden, de azért 1 dolgot nem szabad elfelejteni. A ronda ember az mindig is ronda lesz, akármilyen ruhát vesz fel, a szép ember meg szép lesz akkor is, ha kínais cuccokban járkál. Egy szép embernek még a nevetséges öltözet is jól áll. Tehát ez van. Van olyan ismerősöm aki mondjuk többet ad magára, de önmagában nem lett szebb vagy ilyesmi.
2010. máj. 2. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:

aham:) volt egy kövér lány...kicsit lefogyott azóta, választott egy szép frizurát, nem unalmas, hanem színes, trendi rucikba jár, sminkeli magát, vidám:)

sokat számít az, h vki elfogadja magát:)

ha saját magadban bízol, akkor az sokat dob a külsőn:)

meg kell találni a saját stílust, amiben jól érzed magad és akkor magabiztosabb vagy:)

ehy jól megválasztott hajszín, frizura, és jó smink, szép ruha (nem feltétlen drága és márkás) nagyon sokat jelent:)

egy stylist is sokat tud segíteni, ha vki nem találja meg a stílusát:)

a lényeg tehát az, h elfogadd önmagad és akármilyen is vagy, nagyon sokat kitudsz magaból hozni, kiemelni a szépségedet:)

2010. máj. 2. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:
98%

Igen!ÉN :)

De tiszta komolyan!Két éve még én voltam az osztály csúfja,mindenki engem pécézett ki,engem csúfolt..DAGADT voltam!A hajam szörnyen zsíros volt,az arcom pattanásos,stb.

Másfél éve rájöttem,hogy ez így nem mehet tovább,változtatnom kell a külsőmön,hiszen ebben fogom az egész életemet leélni.Szóval 75 kg-ról 53-ra fogytam,elmentem egy jó fodrászhoz,aki jól megcsinált a hajam(mai napig vasalom).Beszereztem több szép szájfényt,egy dögös parfümöt,korrektort a bőrhibákra(alapozót máig nem használok),számos szexi rucit.JA és persze megpróbáltam elfogadni magam,és sikerült.Mára a suliban harcolnak értem a fiúk,azt mondják,hogy én lettem az osztály legdögösebb csaja!

Ami kell:ÓRIÁSI,de tényleg óriási akaraterő :) Nekem sikerült,hajrá!

2010. máj. 2. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

az elsőnek igaza van!

unokanővérem mindig is szép volt, és nem kellett festeni-e magát, sem dögös felsőket felvennie. Ő úgy volt szép, ahogy van.

Én pedig.. dagi vagyok, zsíros a bőröm és sosem voltam egy szépség. Higgyétek el a szépség az belülről fakad, és ha ezt más nem veszi észre, akkor sosem fog értékelni, de azzal minek törődni?

Én boldog vagyok ÍGY! Mert van egy nagyon kedves, szeretetre méltó Párom, aki tudja, hogy allergiás vagyok, sok mindentől rosszul vagyok és a bőröm, a testsúlyom ezért olyan amilyen... tökéletes ember pedig nincs, maximum elhitetik vele vagy az egoja túl nagy...

Tenni sok mindent lehet, de milyen áron?

Én is fogyóztam és az 55 kilómból lefogytam még 12-őt (158 cm-er vagyok)...

és azért, hogy vékony legyek, megfeleljek másoknak, csak mert a társadalmi normák ezt diktálják(?), ezért én nem fogom a testem ön-sanyargatni, és nem fogok beállni a sorba. Után gyártott személyiség nem szeretnék lenni...

2010. máj. 2. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm nagyon fiús volt, aztán megváltozott: átfestette a haját, rengeteg sminket tett magára, kivágott felsőket választott. Ezzel az egésszel semmi gond nem lenne ,csak sajna ma már csak pár perce van rám, mert az új barátai sokkal fontosabbak lettek.
2010. máj. 2. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, én is ilyen voltam. :)

Én voltam a legcsúnyább az évfolyamukon, ma már azt mondják, hogy az egyik legszebb... Háát nem tudom. :)

Igazából a mai napig nem tudom pontosan, hogy sikerült ennyire megváltoznom...

Ilyen seszínű hajam volt, tönkretenni nem akartam ezért csak beszíneztem barnára, de ma már fekete.

Szemüvegem volt, azt kontaktlencsére cseréltem.

Kövér az nem voltam, inkább olyan alaktalan de egy kis tornázás segített rajta.

Hófehér bőröm volt, néha eljártam szoliba meg önbarnítóztam így olyan középbarna.

Divatosabb cuccokba járok, enyhe sminket használok, kihúzom a szemem, a pattanásokat elfedem korrektorral.

Hirtelen más nem jut eszembe ezek voltak a fő dolgok amin változtattam. :)

Nekem az is sokat segített, hogy a nálam szebbeket irigyeltem, hogy sokkal népszerűbbek, sokkal többen megnézik őket, rám meg rám sem néznek...

Meg hát igen, kell hozzá egy adag akaraterő is.

Na sok sikert a változáshoz, ha neked kellettek a tippek! :)

2010. máj. 2. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:
igen.
2010. máj. 2. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
igen van ilyen és remélem,h én is megfogok így 1x változni;)
2010. máj. 2. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:

erre ezt tudom mondani:

"egy jó nő zsákban is jól néz ki"

19/L*

2010. máj. 2. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy barátnőm, 15 kb súlyfelesleggel, aztán ahogy egyetemre kerültünk, lefogyott. És egy ribanc lett :D De legalább már jól érzi magát..
2010. máj. 3. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!