Szerintetek gáz az alakom?

154 centihez 85-ös melltartó nem épp vékonyságra utal, teljesen biztos vagyok benne, hogy nem jól tudod a méreted.
Ha meg újra egy túlsúlyos kérdezi, hogy mekkora a súlyod, mondd azt, hogy nem tudod, elrabolták az UFÓk a mérleged.

Ne aggódj...én 157 centi vagyok(24 eves) és 46 kg. Én szeretek ilyen kicsi lenni, egyetlen helyzetet kivéve, hogy sosem érem el a magas dolgokat, és a boltokban persze mindig minden a felső polcról kell, és szaladgálhatok egy ott dolgozóért, hogy legyen kedves segíteni....a másik, hogy a 35 és feles lábamra vagy gyerekcipőt veszek, vagy kitömöm a 36os körömcipőt.....
Amugy nekem is piszkálódtak a magasságommal, de nem bántásból, gyakran könyöltek a fejemre, mintha valami asztal lennék, piszkálódtak, hogy nem hallják amit mondok, mert túl messze vagyok....mármint magasságban...akarom mondani mélységben, meg hogy nem lábszagú e a levegő olyan alacsonyan stb stb.... de sose vettem magamra
Az egyetlen kellemetlen eset az volt, amikor is elkezdtem fogamzásglót szedni. 16 eves voltam(akkor fejeztem be a gimi 10. osztályát) amikor júniusban kezdtem el szedni a bogyót, és a 3 hónap nyár alatt feljött rám 2,5 kg ami nem igazán látszott meg, de egy kosarat nőtt a mellem, éppenhogy 75/b-ből 75/c-re... egész 11. alatt mindenki azon csámcsogott, hogy megplasztikáztattam a mellem nyáron... még számomra egy tök idegen csaj is rámírt face-en, hogy adjam már meg a dokim nevét, aki ilyen fiatalon megcsinált.... az egyetlen trauma az volt az egészben, hogy a 2 legjobb barátnőm közül is az egyik ellenem fordult, és ugyan úgy pletykálta ezt a baromságot, és úgy nézett rám, mint a véres rongyra, mintha én tehetnék rólla, hogy ő kicsit túlsúlyos, de így is csak A kosaras a cicije.... mintha nem találkoztunk volna minden hèten nyáriszünet alatt, talán észrevehette volna, ha műtétem lett volna, de mind1... aztán az emberek túlleptek rajta, találtak izgalmasabb pletykát, és csak azok számára maradtam az osztály plasztikázott q.rvája akik nem kedveltek. Túléltem :)

Attól még nem lesznek elszámozva, hogy te direkt akkorát veszel.:)
Vagy, ha tényleg 83-87centi vagy mell alatt, akkor nem vagy "de vékony".
168centihez hordok 70-75-öset, s úgy vagyok átlagos szélességű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!