Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz az alakom?

Szerintetek gáz az alakom?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és mióta az eszemet tudom, nekem mindig mindenki megjegyzi, hogy úr isten de vékony vagyok, de kis pici vagyok...általánosban engem emiatt végig csúfoltak, és azóta se hevertem még teljesen ki, magasfokú önbizalomhiányban szenvedek. Hetedik félévkor kezdett változni a testem, gimis másodikos korom óta pedig a testtömegem nem igen változik, még mindig 43-44 kg vagyok. 46 kg volt a legtöbb amit lemértem valaha, de az is egy-két hétig tartott. 154 cm magas vagyok, és egyébként megjegyzem, hogy ehhez a magassághoz ez a testtömeg teljesen rendben van, vagyis rendben lenne, ha nem kötnének állandóan belém, valahányszor egy lány vagy nő megkérdezi tőlem hány kg vagyok utána állandóan képeket vágnak, fintorognak, flegmáznak, pedig amíg meg nem kérdezik kedvesek és stb, de utána egyből előtör belőlük ez, persze eddig mindig olyanok kérdezték akik 70 kg felett voltak és nem sokkal voltak tőlem magasabbak...szerintetek gáz, hogy ennyire vékony vagyok? Rengeteget eszek egyébként, nehogy valaki azt higgye, hogy anorexia vagy valami hasonló van a képben, teljesen egészséges vagyok, egyébként még azzal is szoktak piszkálni fiúk lányok egyaránt, hogy túl nagy a mellem (85b-sek) illetve kerek fenekem van, tehát nem az a fajta vékony lány vagyok aki elől hátul deszka igencsak domború idomaim vannak. De szerintetek gáz, hogy 20 éves létemre ilyen alacsony vagyok még mindig,illetve ha meghalljátok valakitől hogy ennyi kg az rémisztő?
2016. dec. 15. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Én 20 éves vagyok, 15 cm-el magasabb mint te, és 48 kg. Nagyon jó étvágyam van, mégse tudok egy grammot se felszedni. A testtömeg indexed ahogy te is írtad pont jó, nem vagy magas, nem is baj ha nem nyomsz többet. Ne foglalkozz másokkal, úgy vagy jó ahogy vagy.
2016. dec. 15. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Gáz, nem gáz ezen nem tudsz változtatni. Nem leszel magasabb fogadd el.
2016. dec. 15. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

154 centihez 85-ös melltartó nem épp vékonyságra utal, teljesen biztos vagyok benne, hogy nem jól tudod a méreted.

Ha meg újra egy túlsúlyos kérdezi, hogy mekkora a súlyod, mondd azt, hogy nem tudod, elrabolták az UFÓk a mérleged.

2016. dec. 15. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, a cici alatti mereted nem lehet 85 cm, ha ilyen kis vekonyka vagy. Ne viccelj, dehogy gaz, csomo pasi imadja a torekeny, "vedeni valo" lanyokat, ha meg meg domborodsz is, ahol kell, foleg :) Egyebkent meg nem nekik kell megfelelni, ha "gaz" lenne is a mereted, akkor is ez van, ezt kell tudni megszeretni sajat magadnak. Ha legkozelebb kerdezik a sulyod, mondd, h 51 :) (Egyebkent meg mi koze hozza barkinek? En 34 eves vagyok, 64 kg, de a kutyat nem erdekli, sose kerdezik...)
2016. dec. 15. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jól estek! :) Egyébként ha annyi, ha nem, a melltartóra ez van írva, az már nem az én hibám, ha rosszul írták rá, de furi, hogy mindegyik melltartóm akkor így elvan számozva. :)
2016. dec. 15. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj...én 157 centi vagyok(24 eves) és 46 kg. Én szeretek ilyen kicsi lenni, egyetlen helyzetet kivéve, hogy sosem érem el a magas dolgokat, és a boltokban persze mindig minden a felső polcról kell, és szaladgálhatok egy ott dolgozóért, hogy legyen kedves segíteni....a másik, hogy a 35 és feles lábamra vagy gyerekcipőt veszek, vagy kitömöm a 36os körömcipőt.....

Amugy nekem is piszkálódtak a magasságommal, de nem bántásból, gyakran könyöltek a fejemre, mintha valami asztal lennék, piszkálódtak, hogy nem hallják amit mondok, mert túl messze vagyok....mármint magasságban...akarom mondani mélységben, meg hogy nem lábszagú e a levegő olyan alacsonyan stb stb.... de sose vettem magamra

Az egyetlen kellemetlen eset az volt, amikor is elkezdtem fogamzásglót szedni. 16 eves voltam(akkor fejeztem be a gimi 10. osztályát) amikor júniusban kezdtem el szedni a bogyót, és a 3 hónap nyár alatt feljött rám 2,5 kg ami nem igazán látszott meg, de egy kosarat nőtt a mellem, éppenhogy 75/b-ből 75/c-re... egész 11. alatt mindenki azon csámcsogott, hogy megplasztikáztattam a mellem nyáron... még számomra egy tök idegen csaj is rámírt face-en, hogy adjam már meg a dokim nevét, aki ilyen fiatalon megcsinált.... az egyetlen trauma az volt az egészben, hogy a 2 legjobb barátnőm közül is az egyik ellenem fordult, és ugyan úgy pletykálta ezt a baromságot, és úgy nézett rám, mint a véres rongyra, mintha én tehetnék rólla, hogy ő kicsit túlsúlyos, de így is csak A kosaras a cicije.... mintha nem találkoztunk volna minden hèten nyáriszünet alatt, talán észrevehette volna, ha műtétem lett volna, de mind1... aztán az emberek túlleptek rajta, találtak izgalmasabb pletykát, és csak azok számára maradtam az osztály plasztikázott q.rvája akik nem kedveltek. Túléltem :)

2016. dec. 16. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól még nem lesznek elszámozva, hogy te direkt akkorát veszel.:)

Vagy, ha tényleg 83-87centi vagy mell alatt, akkor nem vagy "de vékony".

168centihez hordok 70-75-öset, s úgy vagyok átlagos szélességű.

2016. dec. 17. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!