Müllerben a parfümöknél azok a fehér papír csíkok miért vannak kirakva? Senkinek nem tűnt még fel? Meg például ma láttam, hogy egy pohár kávébab is van ott.
Figyelt kérdés
2016. dec. 14. 18:48
1/5 anonim válasza:
Parfüm termék mintából lehet rá fújni a papírcsíkra .Így tudod megnézni az illatát. Másikat még nem láttam ,gondolom az is termék minta.
2/5 anonim válasza:
Kávébab azért van, mert ha kettőnél több illatot szagolsz, de lehet egy is elég, már nem fogod érezni rendesen az illatot, de ha kávét szagolsz az elveszi.
3/5 anonim válasza:
Arra fújod rá a parfümöt.. ha többet ki akarsz próbálni, érdemes a csuklód helyett azt használni.. :) Soha nem gondoltam volna, hogy van, aki nem tudja, mire való. Hány éves vagy, 9?
4/5 anonim válasza:
Mondjuk a kávébabos dolog nem tudom mennyire igaz. Parfümszakértő azt mondta, a saját bőrödet érdemes megszagolni inkább (persze ha nincs rajta semmilyen termék).
5/5 anonim válasza:
Azért van ott hogy belefújd az orrod ha meg vagy fázva így érzed a parfüm illatát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!