Küldenétek tetoválás mintát?
Figyelt kérdés
A lapockámra szeretnék vmi szép virágos dolgot... (nem egy szál virágot, hanem olyan virágfüzért:)).2010. máj. 1. 20:17
2/7 A kérdező kommentje:
Húúúúú, de jó! Köszi szépen! :D Eddig csak magyar oldalakon keresgéltem, és nem nagy sajnos a választék...
2010. máj. 2. 10:01
3/7 anonim válasza:
Imádom, hogy az emberek azt sem tudják, hogy mit de tetoválni akarnak...attól nem félsz, hogy fáj-e? -.-
4/7 A kérdező kommentje:
Imádom, hogy egyes emberek olvasni sem tudnak... Nem akartam bunkó lenni, de...! Nem véleményt kértem, hanem tetoválás mintát, már bocs!
Egyáltalán nem félek, mert kemény vagyok! :D Amúgy már van tetkóm + egy pár piercingem (tudom, hogy az nem fáj annyira + csak egy pillanat, de akkor is). Egyszer láttam egy nagyon szépet, és sehol nem látok olyat...:S
2010. máj. 3. 13:40
5/7 anonim válasza:
a piercingnek semmi köze a tetováláshoz, nekem öt piercingem volt anno és három tetoválásom. és akkor mi van? ettől függetlenül, ha nem tudod mit akarsz, akkor nem akarsz semmit.
6/7 anonim válasza:
Azt kéne kitalálni milyen virág tetszik annyira, hogy magadra varrasd egy életre. Egy jó tetováló az előre kiválasztott fotók alapján tervez neked egyedi virágmotívumot. Ha nem tud szerintem keress mást.
De könyvtárban is találsz botanikai enciklopédiát.
7/7 A kérdező kommentje:
Ok! Köszi!
2010. máj. 4. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!