Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szakáll növesztését milyen...

Szakáll növesztését milyen otthoni dolgok serkenthetik?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és bár ez még nem mondható szalállnak, de már olyan szakáll szerű, 1-2-3 év alatt viszont egy normális kinézetű, már elég dús szakállat szeretnék növeszteni. Ha ehhez kellenek a gének, családom összes férfitagjának volt dús szőrzete, és én is hamar szőrösödöm(lábon,kézen,stb) remélem ezek az adatok segítenek a problémám megoldásában :)

2016. dec. 8. 07:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Türelem. A borotva serkenti leginkább, de valószínű 16 évesen is inkább csak cirkuszkerítés lesz valószínű.
2016. dec. 8. 07:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, már borotválkozom, én valami olyat hallottam egy ismerősömtől hogy valami kenőcs/főzet van ami segíti, én valami ilyesmikre gondoltam inkább
2016. dec. 8. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
A meglévő szőrre vannak ilyen ápoló olajak, de ez itt nem számít.Ha nő màr sűrűn, akkor növeszd, ha nem ne.Vannak ismerőse akiknek 15évesen erős borostájuk van, de ismerek csupasz 20ast is.Ez csak és kizárólag a genetikán múlik, a borotvától erősödés is csak tévhit.
2016. dec. 8. 19:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak 1-2 erősebb szál van, de már ilyen "pelyhek" kezdenek kialakulni
2016. dec. 8. 22:02
 5/7 anonim válasza:
Semmilyen dolgok.
2016. dec. 8. 23:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudom, hogy a szakáll akkor is nő, ha nem serkentik valamivel, de én azt akarnám, hogy gyorsabban összejöjjön
2016. dec. 8. 23:52
 7/7 anonim válasza:

Sajnos várnod kell, mást nem nagyon tudsz csinálni!

És ja, a gének döntik el milyen szőröd lesz.

2016. dec. 8. 23:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!