Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Női parfümöt használok. Ez...

Női parfümöt használok. Ez gáz? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Az emlitett parfum. David Beckham, Summer (a sarga dobozos). Szoval ezt hasznaltam par honapig, míg el nem fogyott. Nagyon meg voltam vele elegedve. A noknek is tetszett, de aztan mielott elfogyott volna, akkor vettem eszre hogy "for women".. :)

2016. dec. 7. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Manapság már hogy lenne "gáz", amikor cicanacit és feszülős buzzancs csőnadrágot nadrágot vesztek fel, hajvasalóztok (te úristen, kimondani is szörnyű), tépkeditek a szemöldökötöket, vagy kozemtikussal igazíttatjátok, ecset hajatok van, rószaszínbe mászkáltok és egyesek még a körmüket is festik??

Szerinted ilyen világban feltűnő egy női parfüm???

Na ugye.

El vagytok ti már régen baltázva.

ti nem férfiak vagytok.

2016. dec. 8. 00:03
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Ja, és ha érezném rajtad, hogy ezt a parfümöt használod, akkor csak megjegyezném magamban, hogy egy újabb metroszex kisköcsög, és a fiúkat szereti! Már fel se veszi az ilyet az ember.
2016. dec. 8. 00:06
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem azért, mert rá van írva, hogy nőknek, még nem jelenti azt, hogy egy férfi ne hordhatná. Ha jól áll, és a környezeted sem furcsállja az illatot, miért ne használnád?
2016. dec. 8. 02:03
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Ismertem par csajt, akik pasi parfumot hasznaltak, mert szerettek az illatat es mert tartosabb volt. Illetve olyan csajokat is akik old spice dezodort hasznaltak, mert hogy az hatasosabb.:) Szerintem furi,de elofordul az ilyen, de ha tetszik, es masnak is, akkor mi tart vissza?
2016. dec. 8. 03:10
 5/8 A kérdező kommentje:
#1 Remelem jol megveregetted a valladat, hogy milyen kemenyen leosztottad ezt a kisk.csogot. Te, az ultramaszkulin ferfi.. :) Ha valaki ezt a parfumot egy ferfi dobozba attoltene es ajandekba neked adná, garantálom, hogy nem mondanad azt, hogy mi ez a noi sz.r?? De a szavaidbol itelve szerintem parfumot sem hasznalsz, mert minek az es az aszzonynak tuzhely mellett a helye, a hideg sornek meg a szamitogeped asztalon az esti masztihoz, ami ha nincs ott, akkor leb.szunk egy jo nagyot az asszonynak, mert hat megtanultuk a katonasgnal, mi az a kemenyseg, ugye?
2016. dec. 8. 06:13
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Nő vagyok. Szerintem ez után a kis "mese" után amit levágtál, sürgősen keresd fel a dilidokidat.

Paranoia ellen talán van erős gyógyszer, nem olyan kis gyengusz, mint amit most szedsz :D

2016. dec. 8. 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Figyelj kérdező. Ha női kis rózsaszín bugyikát, vagy tangácskát veszel fel reggel munkába menet, engem az sem érdekel :D

A lényeg az, hogy te jól érezdd magadat :D

Ígérem, hogy én viszont nem veszek fel boxert :D

(Erősebb bogyira ne felejts el váltani, pá.)

2016. dec. 8. 08:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A parfümöket igazán ismerő férfiak közül sokan használnak női illatokat, és fordítva sem példátlan a dolog. A jobb minőségű vagy niche illatokat pedig eleve 80%-ban uniszexnek árulják. Persze ha valaki még sosem szagolt rendes parfümöt, annak ez lehet hogy furcsa... nem minden férfiillatban van az a bizarr fanyarság ami az olcsóbb kategóriára meg a hajtógázas vackokra jellemző.

Tőlünk keletebbre élők, arab, perzsa, indiai férfiak simán akkora rózsaillatú felhőt viselnek, amekkorát nálunk még nők sem...

Amúgy az illat érzékelés elég érdekes dolog. Pl mostanában jött ki Carolina Herrera legújabb női parfümje, Good Girl néven. Ez az emberek 99%-nak egy szuperfeminin valami, én meg pont abba az 1%-ba esem, aki egy Axe dezodorral telefújt férfiöltözőnek érzékeli. Pedig női!

A kérdésben írt parfümöt nem ismerem, de leírás alapján olyan gyenge hogy rajtad kívül más valószínűleg úgysem érzi.

2016. dec. 8. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!