Női parfümöt használok. Ez gáz? Bovebben lent
Manapság már hogy lenne "gáz", amikor cicanacit és feszülős buzzancs csőnadrágot nadrágot vesztek fel, hajvasalóztok (te úristen, kimondani is szörnyű), tépkeditek a szemöldökötöket, vagy kozemtikussal igazíttatjátok, ecset hajatok van, rószaszínbe mászkáltok és egyesek még a körmüket is festik??
Szerinted ilyen világban feltűnő egy női parfüm???
Na ugye.
El vagytok ti már régen baltázva.
ti nem férfiak vagytok.
Nő vagyok. Szerintem ez után a kis "mese" után amit levágtál, sürgősen keresd fel a dilidokidat.
Paranoia ellen talán van erős gyógyszer, nem olyan kis gyengusz, mint amit most szedsz :D
Figyelj kérdező. Ha női kis rózsaszín bugyikát, vagy tangácskát veszel fel reggel munkába menet, engem az sem érdekel :D
A lényeg az, hogy te jól érezdd magadat :D
Ígérem, hogy én viszont nem veszek fel boxert :D
(Erősebb bogyira ne felejts el váltani, pá.)
A parfümöket igazán ismerő férfiak közül sokan használnak női illatokat, és fordítva sem példátlan a dolog. A jobb minőségű vagy niche illatokat pedig eleve 80%-ban uniszexnek árulják. Persze ha valaki még sosem szagolt rendes parfümöt, annak ez lehet hogy furcsa... nem minden férfiillatban van az a bizarr fanyarság ami az olcsóbb kategóriára meg a hajtógázas vackokra jellemző.
Tőlünk keletebbre élők, arab, perzsa, indiai férfiak simán akkora rózsaillatú felhőt viselnek, amekkorát nálunk még nők sem...
Amúgy az illat érzékelés elég érdekes dolog. Pl mostanában jött ki Carolina Herrera legújabb női parfümje, Good Girl néven. Ez az emberek 99%-nak egy szuperfeminin valami, én meg pont abba az 1%-ba esem, aki egy Axe dezodorral telefújt férfiöltözőnek érzékeli. Pedig női!
A kérdésben írt parfümöt nem ismerem, de leírás alapján olyan gyenge hogy rajtad kívül más valószínűleg úgysem érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!