Lányok, mondanátok véleményt a testemről? 19/f
2 hónapja kezdtem el kondizni és még sok munka van hátra, de gondoltam kikérem a lányok véleményét. :) Egyébként 184cm/80 kg. Ja és csináltam egy béna takarást a háttérben a biztonság kedvéért :D
4. hónapnál mutasd, hogy mire jutottál.
4 hónap fegyencedzés eredménye nálam:
-kb 3x jobban bírom a terhelést
-jobban szálkásít
-elég rendesen alakítja a kockahasat
Egyébként akkor fognak csurizni, ha tényleg egy fitt testet látnak, amin látszik az izom laza állapotban is.
Srác vagyok, de valamiért érdekelnek hogy mások milyen testre kérnek véleményt, hátha valamelyik hasonlít az enyémre :D
Egyébként tényleg kb 4 hónap múlva fog jobban látszani a kondi, mivel az első hónapokban gyorsabb az izomgyarapodás.
Egyébként szedsz valamit mellé?
Nem beszólás, de bírom, hogy eddig kb 150 emberrel beszéltem a fegyencedzésről és valamiért csak nálam működik. :'D
Amúgy a titka az, hogy lassan kell csinálni a feladatot.
Ezért is van az, hogy aki a könyv alapján kezdi a fegyencedzést, nem lát olyat, hogy 50 fekvőtámasz, mert fölösleges, ha szabályosan csinálja, és megtartja mindenhol a 90°-ot és a csípője is megfelelő magasságban van akkor lassan kezdi el leengedi magát, megtartja egy 2-3 másodpercig majd vissza, így elég belőle a 4x15 a jó erőben lévőknek.
De ez a lassan csináld dolog érvényes a konditermes súllyal történő edzésre is, nem dobálni kell, mert azt én is tudom, a technika inkább számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!