Küldenétek nekem képet a fültágítótokról?
Sziasztok!
Jelenleg 4 mm-es tágítóm van, és ugyan évekkel ezelőtt azt mondtam, hogy nagyobbra nem akarom tágítani, most mégis úgy döntöttem, a duplájára akarom tágítani - azonnal, nem szépen, lassan, fokozatosan.
Most gondolkodok ugyan még a hatos illetve nyolcas méreten, de a nyolcas nálam TÉNYLEG a maximum volna.
Az volna a kérésem, hogy akinek 8 mm-es tágító van a cimpájában, volna szíves nekem privátban küldeni képet? Minél több kép jön, annál jobb. Szeretném látni (mert hiába írom be a Googleba ezt, azért az nem ugyanaz), hogy egy 8 mm-es tágító mégis "mekkora nagy" a fülben.
Ha túl nagynak találom, akkor maradok a hatosnál, de úgy gondolom, a 8 mm, az még simán belefér, nem túl nagy, de nem is túl kicsi (ettől függetlenül persze, lehet, majd meggondolom magam, ki tudja).
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!