Mit vásároltál ma?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 18:35
11/32 anonim válasza:
2 pár cipőt egy táskát egy csini fekete ruhát és 3 vastagkarkötőt és 5pár zoknit és két melltartót és egy pizsamát és a csillagokat az égről... amúgy semmit:(
13/32 anonim válasza:
Apuval kenyeret és zöldségeket a levesbe. :)
14/32 anonim válasza:
kérdező, nem ide tartozik, de meg tudnád mondani, mennyibe kerül most egy douglasos zsákbamacska?
hogy a kérdésre is válaszoljak, ma nem vettem semmit.
15/32 anonim válasza:
ma semmit, de tegnap vettem 2 felsőt, 1 pár cipőt meg egy táskát :)
16/32 anonim válasza:
szia!
-Douglas
vettem magamnak és a barátnőmnek parfümöt,hozzá adtak ilyen termékmintákat.
Rossman
-Vettem helia d arckrémet mert most csak egy ezres,
-rimmel fedőlakkot
100 forintos bolt
-3 twixet
-1 mini dobozos szőlős üdítőt
-1 csomag fülpiszkát
17/32 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőt nem nagyon érdekli,hogy ki mit vett ma! Csak azért tette fel a kérdést,mert el akarta mondani valakinek,hogy mit vett Ő ma!
19/32 A kérdező kommentje:
Dehogynem nagyon szívesen olvastam végig.És az egyik válaszolónak üzenem,hogy vagy deichmanban vegyen cipőt,ott sok szép táska is van vagy pedig westend aluljárószint.Nagy a választék.A zsákbamacska pedig 10euro volt.Királynőnapi akció.Jó nagy buli volt!
2010. ápr. 30. 20:47
20/32 A kérdező kommentje:
Nem is lett volna igazi a kérdés,ha nincs egy negatív hozzászóló.Köszönö a hozzászólásodat,de máskor hagyd a gondolataidat a fejedben.
2010. ápr. 30. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!