A Maybelline nem szégyelli ezeket a Viszkok Fruzsis videókat?
https://www.youtube.com/watch?v=-PRbB_W4W5I&list=PLRI86ns4OL..
Nagyon gáz, a szép sminkelést még hírből sem ismeri. Ráadásul még szépnek sem szép, és a személyisége is irritáló, ahogy mindenhova furakodik.
Kíváncsi lennék ,hogy ti hogy néztek ki..
Egyébként én a kezdetek óta nézem Fruzsit (21 vagyok) és nekem nagyon szimpatikus,érett,normális lánynak tűnik.Lehet,hogy nem így van,de az is lehet,hogy igen.Ugyanannyi esély van rá.
Kritizáltok mindent,de nem könnyű eljutni oda,ahova ő eljutott,szóval csináljátok utána!:)
Nem értem ,hogy mi alapján jelentitek ki,hogy megjátszós stb,hisz nem is ismeritek.Ennyi erővel az összes youtube-os emberke,színészek,énekesek,bárki akit láttok a tv-ben,neten,(és szimpatikus nektek)ugyanúgy lehet megjátszós. EGYIKET SEM ismeritek közelről.BÁRKI lehet egy szemét igazából. Csak azért mert számotokra valaki szimpatikus,attól még nem lesz jobb ember a valóságban, és ugyanígy fordítva.:)
Nyilván az ember a legjobb formáját mutatja,ha sok ember nézi.Lehet valaki irritáló számunkra,már csak a puszta létezése ,van ilyen. De az,hogy elítélitek ,hogy milyen ember LEHET a valóságban-amit nem tudhattok- és ez alapján nézitek/nem nézitek a videókat/filmeket,az elég nagy hülyeség.
Ha kiderülne,hogy Johnny Depp megölt 6 embert, az szomorú lenne és nem lenne szimpatikus,de attól még megnézném a Karib tenger kalózait.:D Ha Fruzsi nem jó ember valójában,attól még megnézem az egyes videóit,mert a tartalom számít.
Észrevehetted volna,hogy nem azt mondtam,hogy NEM lehet nem szimpatikus nektek...sőt írtam is hogy van olyan hogy valaki akár csak a puszta létével is irritáló valakinek,és hát van ilyen.....:D
Azt írtam,hogy elítélni nem kéne,hogy milyen személy valójában,csak azért mert számotokra valamiért nem szimpatikus;)
Hmm hát ha szerinted könnyű elérni ezt a semmit,amit elért,akkor kezdj el youtube videókat csinálni és meglátjuk mennyire leszel népszerű,kik fognak hívni téged akárhova,vagy szponzorálni!:)
Azt sem mondtam,hogy kézen kell csókolni és szentté avatni halála után ,mert hát akkora dolgot vitt véghez.;)
Azért mert más emberek a világban akár nap mint nap nagyobb dolgokat visznek véghez ,szerintem még nem azt jelenti,hogy le kell szólni a kisebbet.Ugyanis továbbra is tartom,hogy fele annyira sem lennél jó youtube-os mint Ő,vagy bármelyik híresebb videós,mert azért nem egyszerű és nem tudnád megcsinálni...Mint ahogy én sem ,és ahogy nem is vágyom rá ,de én nem kritizálom és nem szólom le más munkáját,hogy hát ez semmi ,és semmire sem viszi és nem nagy dolog.
Nem Fruzsiról szól ez az egész,hanem hogy hogyan állnak az emberek egymáshoz,egymás munkájához...ami elég szomorú.
Viszont be is fejezem,mert nem fog senki sem megvilágosulni és jobb ember lenni ettől,sajnos.
Helloo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!