Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen a nőies alak?

Fiúk! Milyen a nőies alak?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is. Kiméljetek a jótanácsoktól. Nem vagyok megfelelés kényszeres

2016. nov. 24. 17:28
 1/6 merhabal válasza:
72%

Ez ízlés dolga. Valaki szerint a nagyon vékony lányok nőiesek, van olyan, akinek a "robosztusabb" alkat jelenti ugyanezt. Teljesen szubjektív.

Nekem konkrétan az utóbbi jelenti a nőies alakot.

29/F

2016. nov. 24. 17:44
 2/6 anonim válasza:
100%
arányaiban nézzük a női testet, általában a széles csípő és arányos méretű mellek jellemzi a legtöbb fiú szerint de ízlés szerint változik, nekem pl a kis segg-mell kombináció tetszik ,de talán ha majd idősebb leszek más véleményen leszek, vékony váll nőies , a vékony lábak nem feltétlen lehet van akinek bejön de nagyon kevés fiúnak persze itt is arányosan a szép , de ha a nő vékony a lába is az ,azert ne legyel nagyon vékony , nekem pl a normál alak jö n be 16/F
2016. nov. 24. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Számomra egy olyan alkatú nőt jelent, akin van egy kis fognivaló, ami kiemeli az idomait, nem pedig nádszálvékony.

21/F

2016. nov. 24. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:

nőies

üdv,

Dörrentős

2016. nov. 24. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Sokat számít az arányosság, de pl. a képen szereplő nekem nagyon bejön, pedig valakinek ez már kövér

[link]

2016. nov. 24. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Noies legyen. oltozzon noiesen. de melegitobe is jol neznek ki. legyen kis smink, apolt haj, arc ,ruhazat. legyen kis melle,nagy is jo de ha noiessegrol van szo legyen valami melle. legyen kis fogni valo rajta, hiaba nadszal vekony, de ha nekem jo akkor jo... nekem amit az utolso linkelt az nekem nem jon be...vekonyabbakat szeretem
2016. nov. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!