Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a barna...

Miért van az hogy a barna bőrűeknek szinte minden színű rúzs jól áll?

Figyelt kérdés
Én nem viselhetek csak úgy egy hétköznapi nap sem egy vörös rúzst, mert fehér bőrű vagyok.
2016. nov. 21. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg kell találnod a bőrtónusodhoz illő rúzst. Én is nagyon világos bőrű vagyok, mégis sok rúzsom van, ami jól áll. :) Évszaktípusod meghatározása is sokat segíthet.
2016. nov. 21. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert jelenleg Kylie Jenner diktálja a divatot, nem csak az ajkai méretével, hanem a színeivel is. De ezek a barnás-sötét rúzsok a hozzá hasonló kreol/barna bőrtónusúaknak kedvez.

De ne csüggedj, nekem is világos bőröm van, biztos vagyok benne, hogy sok szín jól áll neked!

Próbálj ki valami szép rózsaszínt, vagy válassz olyan nude színeket, amik nem túl sötétek.

De akár pirosat is próbálhatsz, bár azok között sokat kell kísérletezni, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő árnyalatot.

A lényeg, hogy ne válassz sötétbordót, inkább világosat, akár kicsit korallos beütésűt.

2016. nov. 21. 17:09
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ezek közül a színek közül egyik sem állna jól? Szinte ilyen fehér vagyok, mint ez a nő a képen.

2016. nov. 21. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
En nagyon vilagos boru barna haju szemoldoko szemu lany vagyok es nagyon jol all a voros ruzs :D a feher borhoz nagyon szep szerintem. [link] na nezd meg oket :D nehogy azt mondd hogy nem all nekik jol *-*
2016. nov. 21. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:

én meg pont úgy látom, hogy a fehér bőrűeknek áll jól kb minden rúzs.

barna bőrűeken pl a világos rózsaszínek szerintem nem szépek, mert világosabb az arcuknál. fehér bőrűként viszont simán használhatod.

vagy a vörös rúzsok sem olyan látványosak szerintem sötétebb bőrön, mert nem elég nagy a kontraszt.

szóval szerintem fehér bőrű sokkal többfélét használhat, és simán talál olyat ami látványos lesz, de hétköznapra való színek is illenek hozzá.

2016. nov. 22. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!