Férfiak! Van kedvenc illatotok egy nőn? Ha igen, mi?
Inkább azt írom mi nem! Múltkir egy fiúkból álló baráti társasággal voltam, elment mellettünk egy kishölgy VATTACUKOR illatot árasztva!
Na erre mondták, hogy ez az illat CIKI és tucatszag és ők baromira nem szeretik ( 6 23-26 év közötti srác).
24/L
Szerintem amúgy egyéni ki mit szeret. Párom pl. rosszul van a túl édes illatoktól.
Az a legjobb, ami bőröddel érintkezve jó illatot eredményez. Ami túl erős az nem jó. Diszkrét illatok kellenek, hogy a saját test illatodat ne nyomd el.
"Diszkrét illatok kellenek, hogy a saját test illatodat ne nyomd el."
Egyetértek. Első voltam. B)
Szerintem a pasik nem ismernek nagyon ilyen illatokat, csak azt mondjak hogy jo vagy rossz xd
Az en pasijaim pl mindent imadtak rajtam. Meg az osszes fiunak korulottem tetszett az osszes parfumom,mert azt mondtak, hogy az olyan en vagyok, de a mostani baratomnak egyik se tetszik. :/ ami kicsit elkedvetlenit.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!