Honnan tudja egy lany/ nő hogy ő szep, átlagos vagy csúnya?
Leginkább a pasik visszajelzései alapján tudod,az,hogy te milyennek látod magad,nem feltétlen tükrözi a valóságot,leginkább az önértékelésedtől függ,pl vannak ronda lányok,akik marha szépnek hiszik magukat,és vannak szépek,akik inkább csak átlagosnak gondolják magukat.
Visszajelzések alatt arra gondolok,hogy pl buliban hányan jönnek oda hozzád ismerkedni és azok milyen pasik(mondjuk izmos,jóképű vagy inkább csak tré pasik),facen mennyi lájkod van,hányan szoktak rádírni,ilyenek.Viszonyításképp,engem elég csinosnak gondolnak,vékony vagyok,edzek is és átlagban egyszerre 5-10 pasi hajt rám,elég jó pasik,de pl van egy nagyon ronda,dagi ismerősöm akire szintén kb ennyien hajtanak,csak az a különbség,hogy azok 30 feletti,munkanélküli alkeszek.Szóval,nem a mennyiség számít,hanem a minőség..:)
20L
Ha alapos akarok lenni:
mindenkinek van egy személyes valósága, amibe saját magát is beilleszti. Az önképével pedig vagy úgy kerül szembe, hogy mások visszajelzéseire alapoz, ami más relatív valóságát mutatja meg, vagy a saját szépségérzékelésére hagyatkozik. Ez esetben lehet magával pozitívan diszkriminatív, és amit máson csúnyának lát, saját magán nem.
Lehet negatívan diszkriminatív hogy ami máson tetszik az magadon nem.
Lehetsz realista, akinek a kollektív valósághoz közel áll a relatív és akkor látod a valóságot.
Ha engem kérdezel szerintem a saját szépérzéked is számít,másét is minimálisan érdemes figyelembe venni. De minden esetben a maximumot kell nézned. Hogy mire lennél képes, és ahhoz képest milyen vagy.
Ha egyszerűen akarok válaszolni:
Szép vagy hidd el. Sokkal több lány szép, mint aki gondolja magáról.
A szép relatív.
Csak a saját szemszögemből tudom megmondani, nekem mi a szép. De az másnak nem az... szóval nincs értelme megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!