Hogy tüntessem el a bajszom (fiú)?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nő a bajszom. Elég gázul néz ki. Borotválkozni nem szeretnék még. Csipesszel szedjem ki egyenként?2016. nov. 19. 10:34
1/8 anonim válasza:
Az még nem bajusz, hanem csak pihe. Mindenki átesik ezen, ráadásul ha csak annyi van, h csipesszel is szedhető, akkor nem érdemes vele foglalkozni. Én akkor kezdtem borotválkozni, amikor már az államon is szőrösödött, és kicsit az arc is.
3/8 anonim válasza:
Borotváld csak majd utána erősebb lesz
5/8 anonim válasza:
Én leborotváltam,de jobb a gyanta.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor még a gyanta a legjobb rá. Menj el kozmetikushoz, kb 3 perc alatt leszedi neked, kb 300Ft-ért. Ilyen koromban nekem is mindig kozmetikus gyantázta. :)
F
8/8 anonim válasza:
" Szerintem ilyenkor még a gyanta a legjobb rá. Menj el kozmetikushoz, kb 3 perc alatt leszedi neked, kb 300Ft-ért. Ilyen koromban nekem is mindig kozmetikus gyantázta. :) "
Szivatsz minket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!