Nadrág bővítés nyújtás?
Van egy slim fit nadrágom, amit rendeltem, sajnos túl szűk a lábszár része, az a tipikus mai divat gatya amit a tinik hordanak...
Van valakinek ötlete tapasztalata, valahogy ki lehetne kicsit bővíteni? Farmer szerű, de streccs vagy gumis.
sámfám nincs, de valamivel tudom helyettesíteni, de az elég? Elég jó minőségű gatya, meg gumis is nem tudom mennyire nyúlna ki ennyitől.
Valami házi praktika jó lenne...én is arra gondoltam, hogy kisámfázom valamivel és utána forró víz, csak az meg lehet tönkre teszi az anyagot, nem tudom nem csináltam még hasonlót se :D
igen csak bukom a vissza küldés árát minimum 1500 ft, asszem annyi volt legutóbb és szinte belegyűrtem a cuccot egy minidobozba...
mg ugye ez max levásárlás vagy vissza fizetés lehet, mert ilyen a gatya stílusa ha nagyobbat kérek, felül lesz szar így is nagyobb, mint az én méretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!