Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Septum piercing porcba?

Septum piercing porcba?

Figyelt kérdés
akinek van tapasztalata megosztaná? mennyire fájt? mennyire kockázatos? úgy szeretném szúratni, hogy alapból az a rész, ahol átmegy a porcon, az ne látszódjon, szükség esetén fel lehessen fordítani, ha olyan helyre megyek épp, ahol nem szerencsés. hogy gyógyult? első napok tapasztalatai? ilyesmi érdekel...köszönöm előre is :)

2016. nov. 15. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lehet porca is szúratni, bár az kicsit feljebb van, de ez is orrfüggő.

Ha forgatni akarod, akkor célszerű barbell ékszerrel kezdeni, mert az alapból sem látszik meg. Ha meg majd meggyógyult, kicserélheted patkóra. Nekem mondjuk a porc határán van, de ha felfordítom, nem látszik és nem fordul vissza sem. Gyógyulása, hm... 3 hét körül volt, talán 4. Octenisepttel kezeltem csak. Az orrfújás elsőnek furcsa, meg kell szokni, és a karika, vagy patkó viselés is kicsit furcsa, hogy valami van ott, de hamar megszokod. Porcnál talán lassabb a gyógyulás (azaz biztos az), de ha begyógyult, sosem nő már össze. (Gyakorlatilag 1 évre kivettem és olyan simán tudtam visszarakni, mintha csak akkor cserélném.)

A szúrás, hát fáj. De melyik szúrás nem fáj? Inkább olyan hapciérzés. Legalábbis nekem az volt. Egy kis könnyezéssel együtt. Nem tudom, mit mondhatnék még.

2016. nov. 16. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!