Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a raszta haj? Hogy no...

Milyen a raszta haj? Hogy no le? Hogy nez ki ha apoljak es akkor ha elhanyagoljak?

Figyelt kérdés
Milyen amikor egy raszta haj leno? Vagy amikor nincs rendszeresen karban tartva? Ugy hallottam hogy miutan megcsinaltatja valaki, utana kb 2 havonta jarnia kell horgoltatni es a lenoveseket is kezelni kell. es emellett azis erdekel hogy hogy nez ki a haj az nap amikor meg lett csinaltatva. Nagyon szet allnak a tincsek? Vagy az is tobb honapos akar eves folyamat hogy ugy kisse lelapuljon? koszonom a valaszokat elore is

#haj #lenott raszta #karbantartott raszta haj #elanyagolt raszta haj
2016. nov. 15. 13:48
 1/1 anonim ***** válasza:

az hogy hogy néz ki elkészítés után az sokmindent függ: hogy milyen technikával készült, mennyire hosszú a hajad, mennyire sűrű, vastag szálú....

Ha lenő akkor a töve elkezd kilazulni és ott "rendes" haj lesz, meg belenőnek a babahajak.

horgolni lehet otthon is, az hogy milyen gyakran az megint csak sokmindentől függ, a hajtípustól, attól hogy mennyire szorosan lett horgolva( ha lett horgolva), attól hogy mennyit mosod, mennyire rég óta van meg, ja és persze, hogy mennyire zavarnak a kiálló tincsek.

nekem rasztám van, nem horgolom, maximum nagyon ritkán ha 1-1 hurok nagyon kiáll... alapból csak pár tincsem lett elkezdve, aztán magukra hagytam őket nőni mert nekem természetesen jobban tetszik.

2016. nov. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!