Műköröm? Zselé vagy Porcelán?
Milyen forma? Kocka? Ovális? Vagy hegyes?
Kenderes-Kisúj-Karcag vonalon kit ajánlanátok? Ki az aki igazán jó?
Műköröm és zselé.
Mindenképpen zselé (: nekem is az van..nem problémás annyira és szép is.A porcelánnak nagyon műű hatása van.Én mindenképpen zselét ajánlok.Kocka legyen...az a legszebb szrrintem és nem akad be sehová( a hegyessel ellentétben) a mandula is szép,de nekem a kocks jobban bejön. Arra figyelj,hogy kezdetnek ne rögtön nagyon hosszúvsl kezdj.Szép lassan szokj hozzá. Nemtudok sajnos ajánlani senkit,mert keszthelyi vagyok... de szurkolok,hogy jó műköröm építőt találj :D
zselés szerintem....és kockás:D
és én is keszthelyi vagyok:D
Ha jól van megcsinálva egy műköröm nem lehet észrevenni, hogy porcelán vagy zselés körmöd van. És egy jó körmös megtudja, neked mondani, hogy zselés vagy porcelán köröm lenne e jó neked.
Kezdésnek semmiképpen se hegyes körmöt válassz, azzal nem sok mindent lehet csinálni (házimunka stb.).
A kocka köröm soha nem fog kimenni a divatból, és sokkal nőiesebb a többi formánál. A mandula forma az idősebb korosztálynak áll jól.
Ha tömzsik az ujjaid és rövid a körömágyad akkor körömágyhosszabbító zselével/porcelánnal kérd a körmöd, ez optikailag meghosszabbítja, és lenövés mentes.
egy körmös
Zselés, rugalmasabb anyag.
Nekem zselés kocka van, semmiben sem gátol, nem akad, nem törik. :)
M-L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!