Nők és férfiak! Írnátok véleményt a kinézetemről?
(kép)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném ha véleményt írnátok rólam és leírnátok a nemeteket korotokat is.
Pl: ronda, átlagos, jóképű, bejön, nem jön stb.
Ha úgy egyszerűbb, akkor lehet a "10-es skála" szerint is. (a kép egyéves igazolványkép, a hajam 2-5 cm-el szokott hosszabb lenni, a szakáll meg ilyen +/- fél centi, minden más állandó). Dobok egész alakosat is, ha kell, csak jelezzétek privátban.
szerintem helyes vagy,ha normálisak a fogaid akkor 10/9. (az 1pont levonást a hajad miatt kapod :D, lehetne rövidebb,egységesebb)
31N
2016. nov. 13. 11:03
2/16 anonim válasza:
Elforgatott, megnyújtott kép.
2016. nov. 13. 11:06
3/16 anonim válasza:
Ha nem kétfelé állna a hajad, a szakállad ápolnád (igazítás és nem ez a kecskeszakáll, meg szakállolajat használnál amitől szebb is lenne) akkor sokkal nagyobb lenne az esélyed nőknél. (Férfiként mondom.)
2016. nov. 13. 11:07
4/16 anonim válasza:
A kinézet nem gáz. De mi a jó büdős francnak rakjátok ki magatokat ide?
2016. nov. 13. 11:07
5/16 anonim válasza:
Helyes, kedves vagy, de ez a haj borzasztó
22/L
2016. nov. 13. 11:10
6/16 anonim válasza:
7/10 mondjuk.
Ami pozitív: szép szemeid vannak és kedves, értelmes a tekinteted.
Ami negatív: szakáll (eleve nem jön be senkinél), meg a haj számomra túl hosszú. (Pláne, hogy írod, hogy még hosszabb szokott lenni.)
22l
2016. nov. 13. 11:13
7/16 anonim válasza:
Sztem ezt a kétoldalas hajat ne erőltesd :D Ha minden áron ragaszkodsz a hosszú hajhoz, akkor ne így fésüld el vagy fogd össze hátul vagy nemtom.
2016. nov. 13. 11:18
8/16 anonim válasza:
Nem nézel ki rosszul, de más hajjal, szakállal, szemöldökkel jobban is nézhetnél ki. Nekem csak a szemeid/tekinteted nem tetszik, "valami nem oké vele" érzésem van, ezért nem jössz be, de elismerem, hogy átlagnál helyesebb az arcod.
2016. nov. 13. 11:18
9/16 anonim válasza:
egy pillanatra azt hittem, Sebestyén Balázs az. :)))
2016. nov. 13. 11:19
10/16 A kérdező kommentje:
Elnézést a képforgatásért (azt hittem normális a tájolás). Azért raktam ki magamat ide, mert biztos vagyok az itteni emberek elfogulatlanságában. Valamint megkaptam már pár nőtől a "jó pasi" jelzőt, de mivel velük haveri/baráti viszonyban vagyok, gondolom elfogultak, továbbá én átlagosnak tartom magam. Köszönöm a véleményeket, kritikákat, nagyra értékelem. Aki szakállra/frizurára írtak kritikát, esetleg tudnának javaslatot írni, fazonra, hosszra akár képpel, hogy mi lenne jó ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!