Csajok, ő jóképű férfi szerintetek?
2016. nov. 12. 02:36
1/6 anonim válasza:
Hat eleg sok lanynak bejott akkoriban:DD nekem amugy nem a zsanerem
2/6 anonim válasza:
Most komolyan azt hiszed, hogy nem vágjuk, ki Ő? :D...
Na de komolyra fordítva a kérdést, szimplán egy átlagos pasi. Zene, média nagyította fel.
3/6 anonim válasza:
Persze hogy tudjuk ki is ő.
De kérdésedre a válasz:
Minden embernek más-más az izlése, sz'val mindenkinek különböző arc-testi vonások a vonzóak.
Nem lehet az ilyen fajta kérdéseknél egy kalap alá venni a nőket, sem a férfiakat.
23-N
4/6 anonim válasza:
Nekem nem jön be.
Remélem most boldog vagy ennyi választól.
A szépség relatív kinek mi a szép!!
5/6 anonim válasza:
sármos, de nekem nem jön be különösebben. szerintem érte inkább a kisugárzása, stílusa miatt voltak annyian oda, nem azért, mert annyira hű de helyes lenne.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem jön be, viszont az ő idejében nagyon sármosnak számított, nem hiába voltak érte annyira oda a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!