Szerintetek hasznos a fogfehérítés?
Figyelt kérdés
Úgy értem, valaki felrakott egy képet, mint DIY, hogy fogfehérítés. Szódabikarbónával, meg még valamikkel. Használ ez valamit?2016. nov. 11. 22:03
1/4 anonim válasza:
Igen, használ a szódabikarbóna, de nagyon ritkán kell használni, mert káros a ínynek és a fogzománcnak.
Célszerű még egy drogériában Dentomin fogport beszerezni.
Én ezt és a szódabikarbónát használom és jó hatást érek el velük. De türelem és kitartás. :)
2/4 anonim válasza:
Hülyeség a fogfehérítés. Minden embernek megvan a saját egyéni fogszíne. A fogfehérítéssel gyengíted a fogzománcot és bizonyos ásványi anyagokat kivonsz vele. A szódabikarbóna inkább tisztító mint fehérítő eljárás. Kis mennyiségben fogkő ellen megfelelő.
3/4 anonim válasza:
Egyébként meg, kifehéríted aztán iszol kávét, vagy egyéb színező hatású ételt, ugyanúgy elszínezi és még csúnyább lesz. Szerintem egyáltalán ne gondolkodj fehérítésen. Elég ha normálisan mosod a fogad, különböző mozdulatokkal hgoy mindenhol tiszta legyen és nem lesz gond.
4/4 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi a válaszokat, mind hasznos. Én se arra gondoltam, hogy óránként használok szódabikarbónát...:D
2016. nov. 12. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!