Milyen férfi EDP parfümöt vegyek?
Keresek olyan Eau De Parfum férfi parfümöt ami tartós, nem túl édes de nem is túl füstös, és fiatalos illatú. Mindenképp EDP érdekelne és lehetőleg olyan ami szettben is kapható (dezodor, tusfürdő, aftershave stb.). Ár nem lényeg de ne hamis olcsó kínai legyen.
Köszönöm szépen előre is :)
mobilon írtam a kérdést és sajnos nem vettem észre hogy rossz kategória van bejelölve
láttam már edp-t és tényleg nagyon ritka (pl paco rabanne one million, yves saint laurent l'homme)
Christian Dior -Farenheit EDP-változatban is van.
Tom Ford-Noir Extreme EDP
Yves Saint Laurent-Homme EDP.
Christian Dior-Dior Homme EDP.
Az ár nem lényeg?
Creed - Aventus
A legtartósabb, inoffenzív, enyhén ananászos friss csoda, ha életem végéig ezt az illatot termelné a bőröm kiegyeznék vele. Tilos tesztcsíkon, vagy üvegből megszagolni, egy szúrós szagú szontetikus katyvaszt fogsz érezni, de ha magadra fújod, a felhője, amit mások éreznek rajtad, az fenomenális.
Ha egy fokkal alacsonyabb árkategóriában gondolkozol:
Giorgio Armani - Acqua di Gio Profumo
Az eredeti narancsos-aquás Acqua di Gio füstösebb, tartósabb változata, imádják a csajok.
Ha rám hallgatsz nem feltétlenül edp-t keresel, mert ismerek edp-t ami elképesztően gyorsan elillan (YSL - La Nuit de l'Homme EDP), meg edt-t ami brutál tartós (Paco Rabbane - 1 million), szóval inkább a tényleges tartósságot nézed, nem feltétlenül azt ami az üvegére van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!