A Pink Panda webáruház mennyire megbízható?
Van pozitív és negatív tapasztalatom is, mindegyiket megosztanám. A termékek szerintem jó minőségűek, a szállítás gyors és pontos, ha valami hibásan érkezik, más terméket küldenek, nem a megrendeltet, azonnal cserélik. Az ügyfélszolgálat szerintem abszolút vásárlóbarát. Elég jó kis akcióik vannak, a kínálatuk is elég széles. Amit viszont nem szeretek, az az, hogy rengeteg termékből kifogynak, ha érkezik is hozzájuk "készlet", az 1-1 darab, és itt most nem azokra a dolgokra gondolok, amikről elképzelhető, hogy a nyakukon marad, hanem a frissen bevezetett, kelendőbb kozmetikumokra is. Amivel még volt gondom, hogy a feltöltött kép és az áru közt óriási különbség volt, nem csak árnyalatbeli eltérés volt, hanem egészen más színt kaptam, pedig a termék kódja megegyezett.
Összességében viszont elégedett vagyok, én többször is rendeltem már tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!