Friss piercinget mikor lehet mozgatni?
Figyelt kérdés
Nov. 2-án szúrták.2016. nov. 3. 16:30
1/4 anonim válasza:
Már aznap el kell kezdeni mozgatni, mert a sebből jövő váladék rátapad a piercigre és ha nem mozgatod rendszeresen, akkor lassabban gyógyul. Naponta 4-5x is mozgathatod.
2/4 anonim válasza:
Én csak a vimpàban lévő ékszereket mozgattam. A porcban lévőkhőz legalább egy hónapig nem nyúltam, annyira féltettem őket. Most a legújabbakat már én is szoktam kicsit mozgatni, de csak tisztításnál (orvosi alkohollal tisztítom őket). Mozgathatod de légy óvatos, nehogy kosz menjen a sebbe, mindig legyen tiszta a kezed. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöööm! :)
2016. nov. 4. 07:16
4/4 anonim válasza:
Én kaptam egy piros, fülpiercinges kártyát a Westendben, arra az van írva, hogy két hónapig nem szabad b@aszk@urálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!