Lányok, nektek milyen hajszín, illetve milyen hajstílus jön be egy fiún?
Igazából nem nagyon számít, ha nagyon odáig vagyok valakiért szerintem kb mindent elnéznék neki:D De ami után megfordulok hogy hű de jó, az általában a hullámos, bozontos haj. Mint pl ez: [link]
A nagyon lenyalt felül hosszú oldalt kopasztól kiráz a hideg, meg igazából akármilyentől ami lenyalt agyonzselézett, meg az ilyen 2000-es évek szőkített tüskevár is borzasztó... [link] meg van még egy rakat nagyon extrém dolog ami nem tetszene, ebben biztos vagyok:D De ez elég kis százalék, a legtöbb haj ami szembe jön az nem igen érdekel, az alatta lévő fej sokkal inkább számít.
Szerintem a kopasz és pár milis hajú pasik iszonyú szexik. :D Nagyon bejön.
De ha hajszín, akkor a fekete és a barna a kedvencem.
17/L
A hajszín szinte mindegy. A fényes fekete/sötétbarna haj és a szőke,amit nyáron kiszív a nap nagyon szexi.
Egyedül a vörös hajszín nem jön be. Nem tudom miért, a vörös hajú lányokat szépnek tartom,de én eddig egy helyes természetes vörös fiút sem láttam.
Szeretem a "hercegesebb" fazonú frizurákat, ami egy kicsit hosszabb az átlagnál (nem sokkal) és szépen ápolt. Kép: [link]
Vagy ha rövidebb,legyen ilyesmi: [link]
De a szakáll is szépen meg tudja koronázni a hajviseletet. És most nem az extrém hosszúságra gondolok, hanem egy teljesen diszkrétre.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!