Vélemény erről az alkatról?
2016. okt. 31. 00:41
21/40 anonim válasza:
Szerintem tokeletes, bar arc nelkul nem er semmit, mert az sokkal fontosabb a testnel.
22/L
22/40 anonim válasza:
mint egy teleszart búvárruha xD gondolom a sok kiéhezet dugatlan pi-csa írkált ezerrel XD
23/40 anonim válasza:
Teljesen jó! :) Nekem pont ilyen az ideálom, ennél vékonyabb már nem jönne be, de ha sokkal izmosabb lennél, az is taszítana. Persze az arc is fontos, kb. 50-50%ban.
24/40 anonim válasza:
Szép,fiatal férfi test,el bìrnék viselni egy ilyet,mikor épp egyedül vagyok.35n
25/40 anonim válasza:
Nekem is kb. ez lenne a tökéletesnek nevezett férfitest. Kidolgozott, szálkásan izmos, de még nem túlzás. Viszont tiszta röhej, hogy kb. 30 hozzászóláson keresztül dicsérgetnek, majd egy ember megjegyzi, hogy neki "vastag", és te rögtön arra az egy kommentre reagálsz, és persze véletlen sem elfogadod a véleményét, hanem tiltakozol, hogy "deazé nem úgy van az!".
Úgy sem fogsz mindenkinek megfelelni, jobb, ha tudod. Az már csak pláne, hogy a külső nem minden.
26/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2016. okt. 31. 18:00
27/40 anonim válasza:
Jók azok a kockák, de a legfontosabb hogy te jól erezd magad a bőrödben. És bizony a buksid is jo lenne hozza latni. De büszke lehetsz magadra, ez mar szép eredmény amit elértél, de ne vidd túlzásba az már csúnya. Puszi
28/40 anonim válasza:
Pont jo, ha mar nem gyurja magat tovabb :)
Bar en sem vagyok tul sportos, szoval ez messze tulmegy a minimum "elvarason"
30/40 A kérdező kommentje:
Küldhetek képet az arcal is, de azt inkább privátba ..
2016. nov. 6. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!