Hogyan tüntethetem el a szőrt a legkönnyebben a felkaromról?
Figyelt kérdés
Nem nézem le a férfiakat, akik szőrtelenítik magukat, azonban nem is vagyok híve a férfi szőrtelenítésnek, de a felkaromon olyan össze-vissza nő a szőr, hogy inkább úgy vagyok vele, hogy akkor ne legyen ott semmi. Megpróbáltam leborotválni, rendesen csináltam, csak fentről lefele és utána be is kentem, de kiütéses lett, úgy látom nem bírja a borotvát. Hogyan tudnék egyszerűen megszabadulni tőle, mert eléggé zavar?2016. okt. 23. 16:41
2/2 anonim válasza:
IPL
Gyanta
Epilátor
Borotva
Én is szőrtelenítem magam, és nekem a fenti sorrend jött be a legjobban. Az IPL a legjobb, mert már alig nő pár szál, de én is végig jártam mindet alulról felfelé sorrendben. :) Amúgy még a gyantázás is jónak számított nekem, de mivel végleg meg akarok a szőrtől szabadulni, így az IPL a legjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!