Lányok valakinek a szőrös felsőtest bejön? 21/F (kép lent)
Most kicsit hosszabb mint szokott lenni, eddig vannak, akiknek tetszik van, akinek nem. Tudom, h ez mindenkinél más, de kíváncsi lennék több ember véleményére, köszi előre is! :D
Kovezzetek meg de igy nyirtan picit olyan furi:$ tuti szuros:/
Am ha a mellbimbod szopjak akkor nem rossz h ott sok a kis szuros szor?
Egy ferfi legyen szoros de lehet azt kene h gyantaval leszedetni az egeszet es ami visszano az mar szebb es puhabb szor lesz. Tudod olyan termeszetes, nem olyan mint a frissen nyirt fu...
Nem mondom h kifejezetten ez a fétisem, de egyáltalán nincs bajom azzal, ha egy pasi szőrös. Nekem a csupaszság nem tetszik egy férfin, ha mindenhol gyantázva van, olyan mintha egy kisfiúval bújnék ágyba. Egyébként sztem az alkatod sem rossz, mondjuk én a vékony csávókat szeretem, max egy kis szálkásság, de a tipikus konditermes test nekem nem tetszik.
És én is azt tudom mondani, hogy ugyan valóban dús "bundád" van de így röv8dre nyírva fura...
De sztem az a fontos, hogy magadnak tetssz, és a barátnődnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!