13 éves lány vagyok, és már kb. egy éves csíkos a mellem miért van ez? Valami betegség?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 06:05
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg gyorsabban nőtt a melled, mint ahogy a bőröd nyúlt, ezért megszakadozott. Striának hívják, nem betegség, és idővel halványodni fog, de nem fog eltűnni.
2/10 anonim válasza:
Kollagén szinttel ez összefüggésben van?
(nekem a hátam és hasam ilyen)
4/10 A kérdező kommentje:
Tényleg nem fog elmúlni?Semmilyen krémmel sem?
2016. okt. 21. 15:47
5/10 anonim válasza:
Egyesek szerint a vikvaporub az a mnetolos legzeskonnyito kenocs segit halvanyitani oket. Sose teszteltem.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ha még esetleg valaki tudna tippet adni akkor azt szívesen fogadom 😊
2016. okt. 25. 16:03
7/10 anonim válasza:
Helló, az argánolajtól gyorsabban halványodik, és van ahol el is tűnik, viszont ez nagyon drága :/
8/10 anonim válasza:
Szóval szerintem fogadd el inkább :'D Nekem combomon voltak, de mivel nagyon drága volt, abbahagytam a 'kezelést'
9/10 NevemNincs :D válasza:
Nekem a hátamon vannak csíkok és azért mert gyorsabban nőttem és a bőröm pedig nem
10/10 anonim válasza:
Szia! Tudom, későn írok, de mivel nagyvalőszínűséggel mások is nézik, leírom:
Semmi bajod nincsen, ezeket striáknak nevezik. A bőröd alatt lévő kötőszövetek nem bírják tartani az iramot azzal, hogy nő a melled, ezért megrepedeztek. Ajánlom, hogy menj el egy bőrgyógyászhoz, ő megfelelő utasítást ad, hogy mit kell tenni azért, hogy eltűnjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!