Ha fémérzékeny vagyok és a fülem beszokott gyulladni a fülbevalótól akkor a piercingtől is befog?
Én is fémérzékeny vagyok.
Vannak ékszereim, de mind fehér arany/ezüst vagy orvosi fém.
A kedves kommentelő kicsit fura dolgot írt. Mivel piercinget rendes üzletben csakis orvosi fémből készűltek! Bogli kinaiba vehető 200ft osakat meg vackokat azért se érdemes venni mert elkopnak; nem beszélve az anyag kopásáról, ami mérgezi a szervezetet.
Nekem nyelv piercingem van. Veszélyes lehet egy szuratás is, nem hogy kinai occo ékszertől elfertőzödhet + a nyál oldja az anyagot ami mérgező is olykor.
Ha pc t veszel füledbe csakis szaküzletbe/ékszerboltba vegyél vagy rendes ezüst ékszert, ha nem pc mellett döntesz.
Tipp: Spirál alakú vagy köldök pc t ne vegyél fülbe xD be-be akadt anno pár dologba pl ruha stb.
Amit szerettem csak elhagytam az a sima karika pálca-záras pc. Majd újra veszem ><
Nem jó ez az érzékenység, nem hogy begyullad a fémmel érintkező rész, de ki is pattog. De legalább nem bogli ékszereket hord a magunkfajta xD
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!