Lányok nektek bejönnek a borotvált fejű, kigyúrt fiúk?
Figyelt kérdés
Csak ezért kérdezem mert én is ilyen vagyok,és minden jó csajt beesett vállú,hosszú hajú fiúval látom és nem tudom megérteni mi olyan jó van bennük2016. okt. 15. 14:38
1/9 anonim válasza:
A kisportolt izmosabb test tetszik,a kockahas -szekrényajtó stílus viszont már nem jön be.
A kopasz férfiak sem tetszenek, legyen tüsi a haja
23L
2/9 anonim válasza:
Nem, azert sem mert én nagyon vékony lány vagyok így elég furán nézne ki mellettem egy full kopasz/kigyurt Hulk, nem sertésnek mondom de én egyszerűen undorodom az ilyenektől
3/9 anonim válasza:
Nem, nekem általában a dús haj tetszik (a hossza nem lényeges), és testalkatra meg nem mindegy, mennyire kigyúrt, az még szép, ha izmos, de a nagyon kigyúrt már nem tetszik.
4/9 anonim válasza:
Egyet értek az előző válaszolóval. Szeretem ha a fiúnak van haja amibe bele lehet túrni.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,megkérdezhetném a korodat?
2016. okt. 15. 17:10
7/9 anonim válasza:
A kigyúrtak bejönnek, a borotvált fej már kevésbé. Szeretem magamat aprónak és törékenynek érezni, főleg mert én is egy izmos, erős lány vagyok.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem jonnek be. Inkabb a babaarcu fiuk az eseteim,nem tudom miert,nekem az jon be.
9/9 anonim válasza:
Én meg azt nem tudom megérteni, mi a vonzó egy fénylő bowlinggolyóban, ami egy felpumpált giga hústornyon áll.
Számomra még eddig oké az izommennyiség:
Ez dögös, de e fölött már túlzásnak tartom. Az ilyenen meg még röhögök is:
Ez már egyszerűen nevetséges, há alig bír mozogni az izmaitól, ember! (najó vicc volt, de azér na)
A gizdák amúgy nekem sem a kedvenceim, de pl. Tommy Lee annyira karizmatikus, hogy azt a testalkatot is vonzóvá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!