Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha csak magamnak szeretnék...

Vy kérdése:

Ha csak magamnak szeretnék Avonból rendelni, megéri regisztrálni tanácsadónőként?

Figyelt kérdés

Sajnos akitől most rendelek, nem veszi komolyan a rendeléseimet, van, hogy "elfelejti" leadni, ami kellemetlen tud lenni, ha épp születésnapra ajándékba rendelnék... :/ Más Avonozós ismerősöm pedig nincs, akivel lennék olyan viszonyban, hogy rendelgessek tőle. (Csak ezért jópofizni pedig senkivel se szeretnék...)

A kérdésem tehát az, hogy mennyire éri meg így rendelni, ha én személy szerint nem szeretnék másoknak is rendelgetni, hanem kizárólag csak magamnak? 3-4000 ft értékben szoktam egyszerre rendelgetni (bár pl. karácsony környékén összejön 5000 fölött is az ajándékba szánt dolgokkal...), postaköltség van, vagy ez hogy működik?

Hallottam azt is, hogy elvileg kezdőcsomagot kell megvásárolni; ez igaz?

Valamint: ha az Avon oldalán tanácsadónőként regisztrálom magam, kötelezhetnek arra, hogy kiszállítsak rendeléseket a környékemen azoknak, akik online rendelnek? :/

2016. okt. 14. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen megéri, mondjuk 3-4000ft-ból nincs kedvezmény viszont ugyanannyiért kapod mint most is tehát ugyanott vagy. Vagyis mégsem, mert magadnak akkor rendeled meg amikor akarod és 2-3 munkanap múlva megkapod.

Postaköltség akkor van ha házhoz kéred, de kérheted postára is úgy ingyenes.

Nincs kötelező kezdő csomag vásárlás csak lehetőség van rá de nem kötelező!

Nem kötelezhetnek arra hogy egyéb rendeléseket felvegyél, csak az a rendelésed amit te leadsz!

Ha van még valami kérdésed nyugodtan tedd fel. Valamint ha esetleg Bp és környékén vagy Pest megyében laksz nálam akár be is tudsz lépni. :)

2016. okt. 15. 07:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Előző válaszoló, pár napja küldtem neked privát üzit, de válasz híján ide is kiírom, hátha valaki tud rá válaszolni. :)

Szóval: én úgy hallottam, hogy ahhoz hogy tanácsadónő legyek, be kell mennem egy Avon-központba... :/ Én viszont nem bánnám, ha ez kihagyható lenne, mert őszintén, "nagyonvidéken" lakok (értsd: falun, 100km-re van az első nagyváros...), és most csak ennyiért nem szeretnék utazgatni... :/ Pláne, hogy tényleg csak magamnak rendelnék, szóval még részesedésem sem lesz a rendelésekből... :D (Fogalmam sincs, miért nem lehet szabadon regisztrálni és online rendelni, tanácsadónők kikerülésével, miért kell ennyire megbonyolítani...)

2016. okt. 23. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem csak személyesen lehet bejelentkezni. Nem annyira bonyolult, simán rendelhetsz neten is. Ha gondolod irj privit és amit tudok segitek, bár nem vagyok vezető, csak tanácsadónő.
2016. okt. 24. 09:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy neten is lehet rendelni, számtalan helyről online rendelek, mert kényelmesebb, és sok esetben olcsóbb is. Szóval ha valaki, hát én maximálisan az online vásárlás mellett vagyok. Az Avonnal csak az a baj, hogy tőlük így nem is lehet online rendelni (ha jól tudom), mert ez esetben az online leadott rendelésemet továbbítják egy környékbeli tanácsadónőnek, aki felveszi velem a kapcsolatot a rendelés átvételét illetően. Én ezt szeretném elkerülni, ezért szeretném inkább saját magam rendezni a rendeléseimet. (Meg mert már elegem van belőle, hogy ennyire "feledékeny" a jelenlegi tanácsadónőm, plusz időm sincs időről időre összeülni valakivel, hogy rendezzük a rendelés részleteit, stb...)
2016. okt. 26. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!