Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gondolkozom rajta hogy youtube...

Gondolkozom rajta hogy youtube-ra teszek fel sminkvideókat. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Mert szerintem egész jól sminkelek. Meg ilyen tippeket is mondanék meg hasonlók. Szerintetek érdemes? És ha igen magyarul vagy angolul? Mert jól tudok angolul, de azért néhány hibát lehet h ejtenék, viszont akkor ugye többen látnák. De magyarországon viszont még nem volt erre példa szerintem.. Vagy ha igen akkor küldenétek linket?(ilyen magán jellegűre gondolok, szóval nem h profi sminkes kisminkel valakit)
2010. ápr. 25. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az tök jo szerintem. én néztem már párat( paramore szeme, bill kaulitz...stb.) nekem nagoyn tetszetttek
2010. ápr. 28. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet és is gondolkozom rajta már egy ideje:DSzrem magyar legyen a hang és angol a felirat.
2010. ápr. 28. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet, és Magyarul csináld :) én is megnézem majd. :)
2010. ápr. 28. 18:26
 14/17 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó ötlet!!!..írj ha megcsináltad :)
2010. ápr. 28. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

igen,igigen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen és iigen!

magyarul tedd mert még nincs rá példa és rögtön szolj amint feltetted! :D

2010. ápr. 28. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, csinálj!! Léccicléccilécci*.* Magyar legyen, nagyon szívesen megnéznék egy sminkelős vdeót magyarul! Én egyébként azt fontolgatom, hogy körmöset teszek fel, mert tök jó mintájúra szoktam festeni a körmeimet^^

puszi

2010. ápr. 28. 21:01
 17/17 anonim válasza:
Na mi az? Nem csináltál?
2010. aug. 22. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!