Az ilyen hajtű mire jó és hogyan kell használni?
Hasonlóm van, de nem tudok vele mit kezdeni. Ti tudjátok, hogyan használják ezeket? :)
Nekem van kínai tradicionális hajtűm. Egy kínai barátnőm hozta nekem.
Gyönyörűen fel lehet vele tekerni a hajat.
Fogd össze a hajadat a kezedbe, és tedd alá a hajtűt,befelé tedd át rajta a hajad (úgy, hogy a hajtű felett legyen újra, és kezd el bal-oldalirányba tekerni a hajtűt. Mikor még nem olyan szoros, az épp vízszintesen álló hajtűt 180°al fordítsd el úgy, hogy a kezed, amelyikkel fogod a hajtűt, a fejed formáját kövesse, és miután átfordítottad, nyomd bele a kis kontyocskába.
Nem igazán lehet leírni, de azért remélem ezek alapján sikerülni fog! :)
Ezzel a technikával egyébként ceruzát is, tollat stb lehet használni, ha pont nincs nálad hajgumi, de fel kell fognod a hajad.
Fogd meg a hajad és kezd el csavarni, majd fogd meg a hajtűt is és így csavad rá a hajadat. Utána csak szúrd át a hajadon. Nem bonyolult
Én nem így szoktam csinálni, de talán ez a videó is segít. Igazából ez a konty is szép.
És itt van még pár módszer
És én így szoktam csinálni:
Remélem tudtam segíteni, és így kemény 4 év után is megnézitek még a válaszom😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!