Szerintetek melyik nőnek van a legszebb arca? Linkeljetek képeket! (Inkább a "sztár" világból érdekelne)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 22:29
23/39 anonim válasza:
24/39 maundrel válasza:
Alyssa Milano :)
(ha jól tudom róla mintázták a Kis Hableány arcformáját)
26/39 anonim válasza:
27/39 anonim válasza:
28/39 anonim válasza:
29/39 A kérdező kommentje:
Igen, ő is nagyon szép nő! De Barbara Mori, hogy is mondjam, nekem olyan titokzatos, egzotikus szépség :)
2010. ápr. 29. 16:01
30/39 anonim válasza:
Jéééézusom:D Alyssa Milano még az apja gatyájában járt, mikor a Kis hableány már volt, ezt a butaságot honnan szedted?:D:D Arielnek köze nincs ahhoz a lényhez :D
Szerintem ő nagyon szép:
a sok "sztár" is agyon van retusálva, fele igaz annak, amit látunk, pl. Rinyálda esetében is (ööh, Rihanna...)
Liv Tyler, akire azt mondom, hogy tényleg szép, Jessica Alba sem csúnya, az igaz. Sok szép van, de pl szerintem Beyoncé az agyonplasztikázottságával nem ide sorolható. Hu, meg Penelope Cruz is nagyon szép szeirntem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!