Szerintetek, a rézvörös hajszín illik zöldes barna szemhez, és nagyon fehér bőrhöz?
Figyelt kérdés
Az eredeti hajszínem szőke,de már kicsit unom. Próbáltam már barnát,világosabbat,sötétebbet de egyik sem tetszett igazán. Palette rézvörössel szemezek egy ideje.2016. szept. 30. 19:03
1/3 A kérdező kommentje:
Ezen kívűl,voltam már fekete,kékes fekete,mahagóni. Alapból vérszegény vagyok és a sötét hajjal úgy néztem ki mint egy hulla.😃
2016. szept. 30. 19:06
2/3 sztrecskó válasza:
Szerintem szuper! Én szeretem a vöröst, én is voltam egy ideig. Igaz, én inkább Arielre hajtottam, kékeszöld szemmel. 23L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Szerintem kipróbálom!😊
2016. szept. 30. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!