Ha van pl 1 tetoválásom a felkaromon és elkezdek izmosodni akkor az hogy fog kinézni? "Megrepedezik" valamennyire?
Figyelt kérdés
Felkar belső részére szeretnék amúgy. De a kérdésben szereplő izmosodás amúgy nem fordulhat elő mert egy lusta disznó vagyok X-D Csak úgy érdekel. A másik fele meg: mi van ha öregszem, és elkezd "löttyedni" a bőr? :-D2010. ápr. 24. 13:56
1/6 anonim válasza:
Most gondolkozol ezen? Akkor kellett volna mikor még nem volt. :D Hát pedig az löttyedni fog, nem tehetsz ellene semmit. x) Biztos szép lesz...
2/6 anonim válasza:
kedves első, nem tudsz olvasni??
ott írja, hogy szeretNE.
pffff ennyit a nagytudásúakról
3/6 A kérdező kommentje:
2.nál a pont =D Első válaszolónak igen gyengék a szövegértési képességei. Van érettségid, drága? =D
2010. ápr. 24. 14:11
4/6 anonim válasza:
pedig igaza van az elsonek.miert most gondolkozol azon h milyen lesz ha oregszel? az elso se azt mondta h miert most gondolkodsz azon h milyen lesz ha IZMOSODSZ.
5/6 anonim válasza:
én vagyok a 2. válaszoló
nekem pedig nincs érettségim semmiből xD
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3. xD Neked is gratulálok=D Te meg azt nem érted, h miért szóltuk le az elsőt xD Azért, mert ő úgy írta le, h "miért most gondolkozok ezeken, mikor már megvan?" De nekünk (2.nak meg nekem) azon vt a probléma, h nekem még NINCS. (de ezt ki is lehet venni e kérdésből ) XD
Válaszoljon vki már normálisan a KÉR-DÉS-RE. ->>olyan, aki tudja normálisan ÉR-TEL-MEZ-NI. =D
2010. ápr. 25. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!