Helix piercing, valaki?
Ki szeretném szuratni a fülemet helixbe, de nem tudom, hogy elmennyek kiszuratni vagy nem?
Mert hallottam, rossz dolgokat róla még jókat is. És meg szeretnék győződni róla, hogy milyen pl.: tünetei lehetnek ha van helixem. Pl: Vadhús nől rajta, akkor mit kell tennem, ne kezeljem alkohollal, ne forgasd, csak szuratni szabad.. Stb.
De még van egy kérdésem amire sehol sem találtam a választ, ha mondjuk egy hétfői napon kiszuratom a fülem (a porcban) akkor vasárnap ülhetek e fel repülőre, vagyis fent az egekben a nyomás miatt nem - e tud beduzzanni vagy bedagadni a frissen szuratott lyuk?
Akinek van helix piercingje és ha tud ajánlani valamit, hogy ne csesszem szét a fülem azt nagyon megkoszonnem ha segitene.
14/L
Mikor csináltam, eszembe nem jutott ennyit görcsölni rajta.
Elmentem, lőtték, nem gyulladt be, azt sem tudom, mi az a vadhús, undorítóan hangzik, pedig a két fülemben a normális lyukon kívül 8 van, a helixet lőtték, a forward helixet szúrták, a maradék hatot meg én szúrtam magamnak. Nem forgattam meg imádkoztam, betadinnal kentem pár napig, azt csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!