Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Helix piercing, valaki?

Helix piercing, valaki?

Figyelt kérdés

Ki szeretném szuratni a fülemet helixbe, de nem tudom, hogy elmennyek kiszuratni vagy nem?

Mert hallottam, rossz dolgokat róla még jókat is. És meg szeretnék győződni róla, hogy milyen pl.: tünetei lehetnek ha van helixem. Pl: Vadhús nől rajta, akkor mit kell tennem, ne kezeljem alkohollal, ne forgasd, csak szuratni szabad.. Stb.

De még van egy kérdésem amire sehol sem találtam a választ, ha mondjuk egy hétfői napon kiszuratom a fülem (a porcban) akkor vasárnap ülhetek e fel repülőre, vagyis fent az egekben a nyomás miatt nem - e tud beduzzanni vagy bedagadni a frissen szuratott lyuk?

Akinek van helix piercingje és ha tud ajánlani valamit, hogy ne csesszem szét a fülem azt nagyon megkoszonnem ha segitene.

14/L

2016. szept. 21. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Mikor csináltam, eszembe nem jutott ennyit görcsölni rajta.

Elmentem, lőtték, nem gyulladt be, azt sem tudom, mi az a vadhús, undorítóan hangzik, pedig a két fülemben a normális lyukon kívül 8 van, a helixet lőtték, a forward helixet szúrták, a maradék hatot meg én szúrtam magamnak. Nem forgattam meg imádkoztam, betadinnal kentem pár napig, azt csókolom.

2016. szept. 21. 10:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet. :)
2016. szept. 21. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Kicsit kesve irok lehet mar reg megcsinaltattad :D en e teren tudatlan voltam eddig h melyiknek mi is a neve pontosan de a kepek alapjan nekem a sima lyukon ami alul van (jobb bal 1-1)azon kivul van 3 helix de nem tudtam h az a neve :D 4 volt de a jobb fulemen egyaltalan nem akart begyogyulni a 3.lyuk es ki kellett szednem 1 honap szenvedes utan a fulbevalot :( igy a jobba 2 balba 3 van es mindet lovettem. Magamnak nem mertem atszurni mert a borom mindentol begyullad meg baja lesz es ebbol kifolyolag kenyes vagyok :D Repules nem befolyasolja :D viszont mindegyik plussz lyuk a 2 alapon kivul a 3 begyulladt verzett nem gyogyult be.. Egy ev alatt gyogyult be mind..pedig lefertotlenitettem ezust arany meg orvosi fem volt benne. Es hosszu kinlodas utan vegre meggyogyultak es nem kellett kivennem a fulbevalokat. De nekem borzaszto szenvedes volt. Lazam lett stb.. Es nem kamulok! Sajnos en rab##sztam :( :D
2016. okt. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!