Női fodrászat: vágás szárítás nélkül?
Mit takar pontosan ez a funkció? Vizes hajjal engedik haza a vendéget? Valahol ezt olvastam: "a szárítás a vendég feladata".
Tehát ha egy vágást és szimpla szárítást (nem beszárítás vagy ilyesmi, simán szárítás) szeretnék, akkor melyik árat kell figyelembe venni? Össze kell adni a kettőt?
:)) én sem!
csak azt szeretném elkerülni, hogy mindenféle kencét kenjenek a hajamra vágás után, meg vasalják, meg lakk, meg ilyesmik. Gyakorlatilag ezek hatása az első mosásig tart, utána nem érezhető, így ezt szeretném kihagyni. De azért vizes fejjel sem szeretnék hazamenni :)
Hallottam már olyan "szalonról", hogy a vágás végén a vendég kezébe nyomják a szárítót, hogy oldja meg maga. Egy barátnőm futott bele ilyenbe valami kuponos hajvágás alkalmával. Sose mennék ilyen helyre.
Ugyanakkor azt simán lehet kérni bárhol, hogy csak simán szárítsa meg a hajad, és nem kérsz rá semmi kencét, sőt úgy is kértem már, hogy ne kefélje miközben szárítja (hullámos a hajam) és ebből sem volt gond.
Köszönöm!
ÉS azzal találkoztatok már (rövid hajnál főleg), hogy a hajszárítót erősen, közelre tartja a fodrász, hogy mihamarabb "túlessen" a dolgon?
Nálam rendszeresen merőlegesen irányítja, és mivel rövid a hajam, hát ez eléggé éget, hiába szóltam, hogy nem jó, azt mondja, azért ő így csinálja, szóljak, ha nem jó. Hát én szóltam, de... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!